hayırlı yolculuklar o halde cnmbende 3 hafta sonra gidiyorum türkiye'ye.. kınam yapılacak buraya dönüncede dügünüm var ins.. hazırlıklar stres derken hiç o gün gelmiycek gidemiycem gibi hissediyorum
Tesekkür ederiiimsanada hayirli yolculuklar dileriiim.
Benim de türkiyede nisanim olacak.
Iki heyecani bir arada yasayacagiz ikimz icinde hayirli olur insaAllah
ins cnm dügün ne zaman peki :123:
Hayirlisiyla 2012 yaza dogru düsünüyoruz. Allah tez zamanda kavustursun bizi sevdiklerimizle insaAllah
Kina geceni türkiyede yapacaksin sen demek ki. Hazirliklarin tamam mi? Valizlerini hazirladin mi
valizler için erkenson 2 günü bekliycem ama bi tarafım burada kalıcak simdi nisanlım bizden 2 hafta sonra gidicek ben o 2 hafta içinde ne yapcm bilemiyorum görüsmek sorun olcak gibi :18:
Erken erken ben de son 2-3 güne sakliyorum o hazirligi
Kiiiz Allah iyiligini versin emiii ben aylardir hasretlik cekiyorum burda sen sadece 2 haftacik görüsemiceksin (yada zor görüseceksin)
ama ne yapıyım isde sms ve aramada limit yok sürekli olmasada aksamları isten geldikten sonra mutlaka konusuyoruz 14 gün bi sekilde geçer ama hasretlik kötü gerçekten.. cnm sen nerdesin suanda ve tr'de nereye gidiyosun (ay ne meraklıym dimi)
Gecer gecer 14 gün cabucak gelir gecer (insaAllah) Ben almanyadan katiliyorum karadenize gidiyorum Ucakla gidicem ben. Sen arabayla mi yoksa ucakla mi gidiyosun?
uçakla çok rahat tabide malesef araba ile.. :97: gaziantep' e gidcm
nisanlmda karadeniz'li sinop
Damat bey hemsom ciktiOh yolunuz baya uzun desene bir gün kapikule bir gün daha gaziantep. Hayirli yolculuklar dilerim kazasiz belasiz varin insaAllah. Biz gecen sene arabayla gittik. Keyif acisindan güzel arabayla yolculuk ama o yollar git git bitmek bilmiyor.
öyle olmus evetgüzel dileklerin için tesekkür ederim cnm. damat bey tr'de mi? dügünden sonra sen mi oraya gidiyosun o mu yanına gelicek
Ben gidiyoruuumannecigimi terk edicemm Sen sanlisin damat ta burdaymis.
kyamam ayrılık zordur :26: artık yazları görüsürsnz tatillerde sen gelirsin ailenin yanına cnm
Evet kesinlikle öyle yapicam. Ben kactim canim. Tekrar hayirli yolculuklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?