• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geliyorum Türkiyem !

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
66
Yer
- Yurtdışı
Ve yine 365 gün'ü devirdim. :65:

Hemen hemen iki hafta sonra 21 günlügüne canim vatanima kavusacagim. :10:

O kadar mutluyum ki, bu mutlulugumu sizinle paylasmak istedim. :77:

Grubette yasamak her ne kadar avantajlari olsada, benim icin cok zor. :50:

Her gün 'yaz gelse de türkiye ye gitsem' diye bir seneyi geciriyorum. :19:

Ve o gün yine geldi catti. :24:

Cok mutluyum. Cok heyecanliyim. Cok sevincliyim. :66:

Allahim benim gibi tüm gurbetcileri sag salim türkiyemize kavustursun insaAllah. :61:

:71:

hayırlı yolculuklar o halde cnm:1: bende 3 hafta sonra gidiyorum türkiye'ye.. kınam yapılacak buraya dönüncede dügünüm var ins.. hazırlıklar stres derken hiç o gün gelmiycek gidemiycem gibi hissediyorum :1:

hayırlı yolculuklar o halde cnm:1: bende 3 hafta sonra gidiyorum türkiye'ye.. kınam yapılacak buraya dönüncede dügünüm var ins.. hazırlıklar stres derken hiç o gün gelmiycek gidemiycem gibi hissediyorum :1:

Tesekkür ederiiim :62: sanada hayirli yolculuklar dileriiim.
Benim de türkiyede nisanim olacak.
Iki heyecani bir arada yasayacagiz ikimz icinde hayirli olur insaAllah :nazar:

Hayirlisiyla 2012 yaza dogru düsünüyoruz. Allah tez zamanda kavustursun bizi sevdiklerimizle insaAllah :nazar:

Kina geceni türkiyede yapacaksin sen demek ki. Hazirliklarin tamam mi? Valizlerini hazirladin mi :9:

valizler için erken :1: :1: son 2 günü bekliycem ama bi tarafım burada kalıcak simdi nisanlım bizden 2 hafta sonra gidicek ben o 2 hafta içinde ne yapcm bilemiyorum görüsmek sorun olcak gibi :18:

valizler için erken :1: :1: son 2 günü bekliycem ama bi tarafım burada kalıcak simdi nisanlım bizden 2 hafta sonra gidicek ben o 2 hafta içinde ne yapcm bilemiyorum görüsmek sorun olcak gibi :18:

Erken erken ben de son 2-3 güne sakliyorum o hazirligi :66:
Kiiiz Allah iyiligini versin emiii ben aylardir hasretlik cekiyorum burda sen sadece 2 haftacik görüsemiceksin (yada zor görüseceksin) :37:

Erken erken ben de son 2-3 güne sakliyorum o hazirligi :66:
Kiiiz Allah iyiligini versin emiii ben aylardir hasretlik cekiyorum burda sen sadece 2 haftacik görüsemiceksin (yada zor görüseceksin) :37:

ama ne yapıyım isde sms ve aramada limit yok sürekli olmasada aksamları isten geldikten sonra mutlaka konusuyoruz 14 gün bi sekilde geçer ama hasretlik kötü gerçekten.. cnm sen nerdesin suanda ve tr'de nereye gidiyosun (ay ne meraklıym dimi :52: )

ama ne yapıyım isde sms ve aramada limit yok sürekli olmasada aksamları isten geldikten sonra mutlaka konusuyoruz 14 gün bi sekilde geçer ama hasretlik kötü gerçekten.. cnm sen nerdesin suanda ve tr'de nereye gidiyosun (ay ne meraklıym dimi :52: )

Gecer gecer 14 gün cabucak gelir gecer (insaAllah :9:) Ben almanyadan katiliyorum karadenize gidiyorum :10: Ucakla gidicem ben. Sen arabayla mi yoksa ucakla mi gidiyosun?

Gecer gecer 14 gün cabucak gelir gecer (insaAllah :9:) Ben almanyadan katiliyorum karadenize gidiyorum :10: Ucakla gidicem ben. Sen arabayla mi yoksa ucakla mi gidiyosun?

uçakla çok rahat tabide malesef araba ile.. :97: gaziantep' e gidcm
nisanlmda karadeniz'li sinop :9:

uçakla çok rahat tabide malesef araba ile.. :97: gaziantep' e gidcm
nisanlmda karadeniz'li sinop :9:

Damat bey hemsom cikti :66: Oh yolunuz baya uzun desene bir gün kapikule bir gün daha gaziantep. Hayirli yolculuklar dilerim kazasiz belasiz varin insaAllah. Biz gecen sene arabayla gittik. Keyif acisindan güzel arabayla yolculuk ama o yollar git git bitmek bilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Damat bey hemsom cikti :66: Oh yolunuz baya uzun desene bir gün kapikule bir gün daha gaziantep. Hayirli yolculuklar dilerim kazasiz belasiz varin insaAllah. Biz gecen sene arabayla gittik. Keyif acisindan güzel arabayla yolculuk ama o yollar git git bitmek bilmiyor.

öyle olmus evet :1: :1: güzel dileklerin için tesekkür ederim cnm. damat bey tr'de mi? dügünden sonra sen mi oraya gidiyosun o mu yanına gelicek :37:

ayy kizlar bende cokkk mutluyum son 16 gunum kaldi turkiyeye gidecem ve canim nisanlima kavuscam.
benimde dugunum olucak cok mutluyum. :61:

koca bi kis sonunda bitti ve yaza giriyoruz:64::64:

:52: Yihaaa bende Temmuzda gidecem Türkiyemeeee, Benimde Dügünüm Olacak..
Kocacigimaa kavusacammmmmmmmmmmmmmm :52:

Back