kızlar çok teşekkürler, fena geçmedi, ama söz için bir türlü tarih uyduramadık, yorgunluktan ölüyorum, ailemle filan bu saate kadar oturduk yeni dağıldık.. :)
gün bir aksilikle başladı kuaförün yaptığı saç bişiye benzemiyodu, teyzemler gelirken anahtar kapıda kırılmış, çilingir çağırdılar filan biraz telaşlandım ama halloldu sonuçta..
neyse geldi bizimkiler, kapıyı ben açtım, ilk başta çok heyecanlandım kimseyi kimseyle tanıştırmadım herşeyi unuttum filan..
neyse sonra kahve yaptım bizimki bir avuç tuzlu kahveyi hiç istifini bozmadan içti, bizimkiler kıyamadınmı filan dediler, tuz koymadım sandılar, sonra su getirdim içi yanmıştır diye güldük eğlendik...
sonra k.validem istedi beni, babamda biz bi düşünelim dedi.. ama haftaya bizim ailenin bir düğünü var sonraki haftada onların aileden birinin düğünü var diye söz tarihini tam belirleyemedik bi türlü, herhalde 20 si gibi filan olucakmış ayın.. neyse, geç olsun güç olmasın :) bende güzel güzel hazırlığımı yaparım...
sonra bi sürü ikram vardı onları ikram ettik yedik içtik, güzel sohbetler ettik, annemler çok içten buldular ailesini...
şu an yorgunluktan içim geçti ama çok mutluyum :)