• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Geliyorlar..

lirean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
756
2
96
Ankara
Kızlar,

Akşam 4'te ailesi ile birlikte tanışmaya ve istemeye geliyorlar.. Babası burda değil, yurt dışında tedavisi olduğundan gelemiyor yaza kadar.. Annesi, kuzeni, kuzeninin annesi ve kendisi geliyor. Bizde ananem teyzem annem babam ben olucaz.. Yardımcı olcak da kimsem yok kardeşim filan olmadığı için..

Azcık gerginim...

Saçlarımı yaptırdım, bir takım almıştım etek-ceket ama hala içine ne giyceğimi bilmiyorum.

Bakalım neler olcak, tahminimce babam ilk bir düşünelim diyecek hemen vermiycek ve tekrar gelicekler..

Hadi bakalım anlatırım artık neler olup bittiğini
Şans dileyin bana!

:utangac:

canım sanırım şu sıralar sizdeler:))) seni çok iyi anlıyorum.. birilerinin yardımcı olmasına ihtiyacın yok.. bende yalnızdım tanışmaya geldiklerinde... umarım herşey yolunda gider... zaten hiçbir kız babası ilkinde vermez... naz eviyiz yaa malum:)))
güzel haberlerini bekliyoruz..

Nekadar heyecan verici duygular değilmi...

Hepsi ayrı bir telaş ayrı bir heyecan hiç geçmeyecek zannedilen dakikalar.

Ama birde bakmışsınki yüzükler takılmış nişan yapılmış,zaman nasıl geçmiş farkına bile varılmıyo.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

ayy ne güzel hayırlısı olsun canım şuan konuşuyorsunuzdur inşllah herşey yolundadır

Ay ben de geliyorlar başlığını okuyunca dedim ne geliyor,kim geliyorkaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olur hakkınızda inşallah.41 kere maaşallah.Kafiye yapmaya çalıştım:smiley-cool::nazar:

kızlar çok teşekkürler, fena geçmedi, ama söz için bir türlü tarih uyduramadık, yorgunluktan ölüyorum, ailemle filan bu saate kadar oturduk yeni dağıldık.. :)

gün bir aksilikle başladı kuaförün yaptığı saç bişiye benzemiyodu, teyzemler gelirken anahtar kapıda kırılmış, çilingir çağırdılar filan biraz telaşlandım ama halloldu sonuçta..

neyse geldi bizimkiler, kapıyı ben açtım, ilk başta çok heyecanlandım kimseyi kimseyle tanıştırmadım herşeyi unuttum filan.. :D

neyse sonra kahve yaptım bizimki bir avuç tuzlu kahveyi hiç istifini bozmadan içti, bizimkiler kıyamadınmı filan dediler, tuz koymadım sandılar, sonra su getirdim içi yanmıştır diye güldük eğlendik...

sonra k.validem istedi beni, babamda biz bi düşünelim dedi.. ama haftaya bizim ailenin bir düğünü var sonraki haftada onların aileden birinin düğünü var diye söz tarihini tam belirleyemedik bi türlü, herhalde 20 si gibi filan olucakmış ayın.. neyse, geç olsun güç olmasın :) bende güzel güzel hazırlığımı yaparım...

sonra bi sürü ikram vardı onları ikram ettik yedik içtik, güzel sohbetler ettik, annemler çok içten buldular ailesini...

şu an yorgunluktan içim geçti ama çok mutluyum :)

ınşallah ilerisi dahada mutlu gecer kaydirigubbakcemile5 atlatmıssın yinede önemli olan anlaşmak canım sempatiksalakcinni

hiç hep böyle bi kaç kere mi istenir kız
Ben heycandan ölürüm o zaman 1 kerede verselerde kızlara işkence olmasa kaydirigubbakcemile3

canım genelde tatlı aksilikler ve yorgunluklar olur sözde falan daha tecrübeli olursun ilki gibi yorulmazsın:):) inşlh hep mutlu olursunuz :)hayırlı olsun şimdiden

kızlar aileler sevmiş birbirlerini
çok endişeliydim
ayın 20sinde sözleniyorum :)

Ohhh ohh :) Senin adına çok sevindim canım ..
Allahım hep mutlu etsin sizi..
Darısı bizim başımızaa anaemm :D

hayırlısı olsun cnm şimdi söz olmuştur nişan heycanı başlamıştır :) hayırlısı olsunn allah mutlu etsin

Back