kızlar herkese merhaba,
benim sevgilim başka şehirde yaşıyor ve 1 senedir yüzünü görmüyorum (canlı olarak)
biz konuştuk evlenme kararı aldık ailelerimizde biliyolar..görümcelerimle tanıştım telefon,msn sayesinde...
yani anlıcanız hiç yüzyüze görmedim konuşmadım ailesiyle..
2 hafta sonra geliyolarmış hem tanışma hem isteme olucak inşallah..
ama ben resmen heyecandan ölücem..nolur bana yardım edin
o gün neler yapılır ailesine nasıl hitap edicem...
ben kapalıyım mesela normal tülbent filan mı takıcam
off çok heyecanlıyım nolur bana yardımcı olun
ayrıntılar sizce ne kadar önemli?? hadi bakalım...
nasıl yani anlayamadım
bunlar ayrıntı değil ki o gün gelicekler ve benim bunları düşünmem ayrıntımı oluyor :uhm:
amacım seni kızdırmak değil.. eşarbım tülbentmi ipekmi vs. vs. komik değilmi sencede? kayın valide karşısına tülbentle çıkılırmıymış hiç?
evet benimde hepsi bir arada olucak işte...ama nasıl olucak ne yapıcam hiç bi bilgim yokk :1no2:
aşırı heyecanlanıyorum
onlara nasıl hitap edicem
nasıl giyinsem evin içinde normal başörtüsü takamam sonuçta tülbent mi gerekir?
of ne zor işler miş yaa
amacım seni kızdırmak değil.. eşarbım tülbentmi ipekmi vs. vs. komik değilmi sencede? kayın valide karşısına tülbentle çıkılırmıymış hiç?
Allah nazarlardan korusun inşallah sevginizi ve sizi...
Tülbent sakın takma.Hoş fazla cırtlak renklerde olmayan,giyeceğin kıyafetinle uyum içinde olan ipek yada saten bir eşarp tak ...Evin içinde tülbent takılır normalde ama bu normal bir durum değil,kapı komşun gelmiyo snonuçta,dimi...Özen göster azcık...Kıyafet olarak,madem kapalısın; uzun bir etek ve fazla dar olmayan bir badi giy benneyaptımki
Aşırı heyecana ve paniğe gerek yok .Ama isteme aşamasında her genç kız normal olarak heyecan yapar,haklısın hihoyyyt
Hitap etme meselesine de gelince, şimdilik teyzecim diyebilirsin.Ama nişan kesildikten sonra anne ve baba demeye başlarsın,görümcene de ablacım dersin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?