Premature Bebekler gelişme geriliğimi bu acaba

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

DEBA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
251
10
96
İstanbul
arkadaşlar cumartesi 31+2 de dr gittim bebeklerimin biri 1490 diğeri 147o olmuş ama dr um 10 günlük bir ilerleme olmuş dedi biz 14 gün öce gitmiştik
2 hafta sonra siz görücem doppler yapabilirim cıkacak sonuca göre bebekleri alabilirim dedi.ne olabilir dedik şekerden yada damarlarda ka n akışında sorun olmuş olabilir dedi.işallah sorun olmaz bebeklerimde hep soru işareti var tabi benimde canım sıkıldı

dr bu gün aradım acil bebekleri almanız söz konusu olurmu diye o soru işareti dedi yani 2 hafta sonra giderken hazırlıklı gideceğim.ben gittiğimde 33 artılarda olucaklar
hiç böyle bir sorun yaşayan varmı arkadaşlar aranızda

canım bu gelişme geriligi degil benim bebegimde aynen 18 günde 40 gr almıştı 33+3 de 1740 gelmişti bizde doppler yaptırdık allha şükür kan akışı herşeyi gayet normal cıktı bebek kg alamamıştı en son gecen hafta gittim 36 haftamda 2200 olmuş bazı bebekler genetik olarak kg alamıyor sen ve babası kaç kg dogmuşsunuz o da önemli bende dr konuştum cok üzülmüştüm kg alamıyor diye alalım dedim sorun olacaksa gelişimini etkileyecekse önemli olan kg alması degil cigerlerinin gelişmesi dedi saglıklı ama küçük olacak 38 de almak en uygunu dedi
bide ikiz bebekler allah yardımcın olsun ben tekini taşırken cok zorlanıyorum neyseki haftaya kucagıma alıcam inşlh sanada şimdiden cok gecmiş olsun inşllh ikisinide saglıklı kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…