Gelişimi geriden gelen gebelik

Parlak25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
12
5
1
31
Merhabalar 8 haftalık gebe olmam gerekirken 6haftalık gibi gözüküyo kalp atışı var fakat istenilen seviyede değil doktor bu bebekten hayır gelmeyeceğini söylüyo kürtajda yapmıyo canlı olduğu için bu durumu yaşayıp normale dönen var mı 😕

Merhabalar 8 haftalık gebe olmam gerekirken 6haftalık gibi gözüküyo kalp atışı var fakat istenilen seviyede değil doktor bu bebekten hayır gelmeyeceğini söylüyo kürtajda yapmıyo canlı olduğu için bu durumu yaşayıp normale dönen var mı 😕
Aynı durumu yaşadım Canım dün kürtaj oldum inşallah senin bebeğin toparlar ve tutunur sana

Sen kendine ne kadar iyi bakarsan bebeğin o kadar iyi olur. Her şeyden ye. Etinden sütünden meyve sebzesinden
Çeşitli çeşitli beslen ve boool bol dinlen yat uzan :) inşallah düzene girer

Sen kendine ne kadar iyi bakarsan bebeğin o kadar iyi olur. Her şeyden ye. Etinden sütünden meyve sebzesinden
Çeşitli çeşitli beslen ve boool bol dinlen yat uzan :) inşallah düzene girer
Yaa kendime bakmaktan kendim kılo aldım ama o gelişmeyıncede üzülüyorum 😔 inşallahh

Yaa kendime bakmaktan kendim kılo aldım ama o gelişmeyıncede üzülüyorum 😔 inşallahh
Kendine iyi bak, çok sağlıklı beslenmemişsin ki kilo almışsın canım. Bol bol uyu. Sen uyudukça bebek büyür Allahın izniyle

Sağol canımm çok teşekkür ederim dikkat edicem
Rica ederim canım, bende bebiş bekliyorum, bende bunlara dikkat ediyorum gün içinde bir saat de olsa uyumaya calışıyorum ki zaten uykum geliyor uyuyorum 8haftalık hamileyim ben de

Back
X