Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu yaşadım Canım dün kürtaj oldum inşallah senin bebeğin toparlar ve tutunur sanaMerhabalar 8 haftalık gebe olmam gerekirken 6haftalık gibi gözüküyo kalp atışı var fakat istenilen seviyede değil doktor bu bebekten hayır gelmeyeceğini söylüyo kürtajda yapmıyo canlı olduğu için bu durumu yaşayıp normale dönen var mı![]()
Sen kendine ne kadar iyi bakarsan bebeğin o kadar iyi olur. Her şeyden ye. Etinden sütünden meyve sebzesindenMerhabalar 8 haftalık gebe olmam gerekirken 6haftalık gibi gözüküyo kalp atışı var fakat istenilen seviyede değil doktor bu bebekten hayır gelmeyeceğini söylüyo kürtajda yapmıyo canlı olduğu için bu durumu yaşayıp normale dönen var mı![]()
Yaaaa çok geçmiş olsunAynı durumu yaşadım Canım dün kürtaj oldum inşallah senin bebeğin toparlar ve tutunur sana
Yaa kendime bakmaktan kendim kılo aldım ama o gelişmeyıncede üzülüyorumSen kendine ne kadar iyi bakarsan bebeğin o kadar iyi olur. Her şeyden ye. Etinden sütünden meyve sebzesinden
Çeşitli çeşitli beslen ve boool bol dinlen yat uzan :) inşallah düzene girer
Kaç haftalıktı senın canım ne kadar geriden gelıyoduAynı durumu yaşadım Canım dün kürtaj oldum inşallah senin bebeğin toparlar ve tutunur sana
Kendine iyi bak, çok sağlıklı beslenmemişsin ki kilo almışsın canım. Bol bol uyu. Sen uyudukça bebek büyür Allahın izniyleYaa kendime bakmaktan kendim kılo aldım ama o gelişmeyıncede üzülüyoruminşallahh
Sağol canımm çok teşekkür ederim dikkat edicemKendine iyi bak, çok sağlıklı beslenmemişsin ki kilo almışsın canım. Bol bol uyu. Sen uyudukça bebek büyür Allahın izniyle
Rica ederim canım, bende bebiş bekliyorum, bende bunlara dikkat ediyorum gün içinde bir saat de olsa uyumaya calışıyorum ki zaten uykum geliyor uyuyorum 8haftalık hamileyim ben deSağol canımm çok teşekkür ederim dikkat edicem
6. Hafta da kaldı kese büyüdü bebek önce görüldü sonra kayboldu geç döllenme diye bekledik ama gelişmedi hayırlısıKaç haftalıktı senın canım ne kadar geriden gelıyodu
Hayırlısı canım6. Hafta da kaldı kese büyüdü bebek önce görüldü sonra kayboldu geç döllenme diye bekledik ama gelişmedi hayırlısı
Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsinRica ederim canım, bende bebiş bekliyorum, bende bunlara dikkat ediyorum gün içinde bir saat de olsa uyumaya calışıyorum ki zaten uykum geliyor uyuyorum 8haftalık hamileyim ben de
Amin senin de inşallahAllah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin![]()