Gelişim geriliği ultrason sonucum bakar mısınız ?

38+4 gebeliğim Hc ve fl gelişimi 34 ve 34+6 da kaldı böyle bi sorun yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mıEki Görüntüle 3273945
37+3 te ikizlerimi dünyaya getirdim. Kızım 2.5 kilo doğdu 35. Hafta ile uyumlu yani son iki hafta pekte kilo almamış. 3 yaşına girdiler. Yaşıtı erkek çocuklarından dahi uzun. Kilosu da öyle. 17.5 kilo 107 cm . İkiz erkek onunla ayni boyda. Onun için doğum Arefesinde bunlara takılma

Kilo olsa çok takılmıycam aslında kilo alınır kemik gelişimi olunca işte belki bi hastalık olabilir dediler. Kemik hastalığı down vs gibi o yüzden biraz keyfim kaçtı ama hayırlısı

Kilo olsa çok takılmıycam aslında kilo alınır kemik gelişimi olunca işte belki bi hastalık olabilir dediler. Kemik hastalığı down vs gibi o yüzden biraz keyfim kaçtı ama hayırlısı
Son haftalarda nedensiz gelişim geriliği çok olmaya başlamış nedense. Ben de yaşadım, 34. Ya da 35. Haftada durdu gelişmesi. 2600 gr doğdu çok şükür hızlıca da toparladı bebeğim. Doktorunuz doğum için ne düşünüyor? Bende başka özel durumlar da olmuştu (ufak bir kanama) ama doktorum son günlerde obsesif takip etti desem yalan olmaz. Her gün gittim kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…