Gelişen teknoloji yüzünden sır denilen hiçbir şey kalmadı İZLENİYORUZ

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Dünyanın etrafında sürekli dolaşan süper güçlerin süper teknolojik uyduları, yerde karınca hareket etse anında haber alıp ülkelerinin gizli servislerine bildiriyor.

Bir bilim dergisi bu uydularda kullanılan Süper Mikroskobik çekimleri kare kare yayınladı. Çekimlerde önce dünyayı hedef alan bu teleskoplar, bir bahçedeki bitkinin yaprağına kadar iniyor. Yaprağın üzerinden damarlara inen görüntüler çekilerek merkeze yollanabiliyor.Hedef alınan bitkinin hücreleri bile bu yöntemle görüntülenebiliyor.

Bunu yapan teknolojinin insanlarla ilgili neler yapabileceğini varın siz düşünün.

İŞTE O ŞAŞIRTICI GÖRÜNTÜLER

UZAYDAN DAMARIMIZA KADAR BÖYLE İZLİYORLAR!..

:1shok: şok oldum valla... :1shok: sarduşum süpersin ya... :lepi: nasıl araştırıpta buluyorsun bilmiyorum yani... ama gerçekten ilginçmiş teşekkürler.............. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vereliniortakAYNEN KATILYORUM SÜPERSİN GACIIIIIIIIIopuyorumnanaktan

amerıka rahat koltugunda otururken uydu goruntusu ıle ırakta adam vurmadımı ?
hersey mumkundur mahremıyet elektronık aletler evımıze gırdıgı anda kalkmıstır
sardunya yıne tbrklr nerden buluyosun bu konuları masalah

böyle insan mantığına sığmayan gelişmeler gördükçe,teknoloji ilerledikçe,allahıma bir kez daha bağlanıyorum..öyle bir akıl vermişki insan oğluna..bu olaylar bile başlı başına bir mucize,ve allahın varlığına inanma sebebidir bana göre..ataistler ve başka sapkın dinlere inanan(satanist,wampirist,budizm gibi)ki,din bile değil,onların uydurması,şapkalarını önlerine koysun ve bir kez daha düşünsün..allahın gücünü ve lütuflarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…