canım benim sacım suan sarı 1 senedir sarı saç kullanıyorum. nişanlımda sarıyı bana cok yakıstırıyor. ben bu hafta gidip koyulastırcam saclarımı bakır yada bakır kahve bakır kızıl yani tizian tonlarında yapıcam. gerçekten cok hoş duruyor. ayrıca saclarım kısa bakım yağları kullanıyorum suan. uzaması için. bide cıt cıt aldımmı süper olacak sanırım. gelinlikle gerçekten güzel durduguna inanıyorum hem saclarım sağlığınada kavusacak. kime sorduysam herkes bu renk yap evet dedi onayladı. hiç tereddütüm yok acıkcası. 5 ay öncesinden yapıyorum ben eğer beğenmessem kendi tonuma dönebilir yada tekrar sarıya geçebilirim :))
sarı saç fln yakışanında süper ama ben gelinliktedaha çok kaplı renk saçları seviyorum sanki daha çok gelinliği vurguluyor kahve tonları fln güzel duruyor bence :)
O risk var tabi, ama makyözle konuşup bi şeyler yapılabilir. Ben ayrıca turuncu ve kızıl saçları da çok beğeniyorum gelinlikle. Capcanlı gösteriyor insanı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim saçlarım da röfleli napsam die hala düşünüyorum kahveye boyayıp bi sürpriz mi yapsam ya buğday tenliyim röflem bozulmasın beğenmezsem koyuyu dönüşü yok diye yapmıyorum. Herkes böyle ii diyo. Değiştir sarı solgun gösteriyo diyen de var tabi. Düğüne de bi ay var bu arada:)