• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlikte sac rengi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
Arkadaslar fikirlerinizi almak istiyorum...
mavi gözlü bir bayanim dogal sac rengim kül sarisi beyaz tenliyim
senelerden beri kulandigim sac rengi ise sari kac kez azicik koyulastirmak istedim
ama kuför ve kufördeki kizlar bu sac rengi sana yakisyor diyince bende peki dedim
iri mavi gözlerim oldugu icin sari saclar dogal saclarim mis gibi duruyor...
ama dip boyasi bir istekce gibi saclar da cok yipraniyor seneye dügünüm olacak allah izin verirse-
Düsünüyorum duvakla beyaz gelinlikte az daha koyu saclar daha mi iyi olur diye? sizce arkadaslar??
söyle acik bir kahve rengi
sizce gelinlikte hangi sac rengi güzel duruyor...
sevgilerimle
:uhm:

sarisin oldugum icin tabiiki sari sac diyecegim :roflol:

saka bir yana da.. bence sac modeline de bagli canim.. akrabalarimda gördüm.. modellere baktilar, modelin saci sarisin kizin saci ise siyah.. e yapincada ayni durmuyor tabiikide..

bence sac rengini oldugu gibi birak.. sari gelin olursun, daha güzel olur bence hihoyyyt

sari sac, mavi göz fistik gibi olursunnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

yorumlariniz icin tesekkür ederim canlarim...
sacimin dip boyasi gelmisti evde kendim yapayim dedim hem
iftara kadar zamanda cabukcak
gecer diye düsündüm. Suan saclarim cok kötü,
arkadaslar civciv sarisi bir sey oldu sari bir boya kutusuna basimi daldirmis gibi...
bugün iki tane kuföre gittim bir sey yapamayiz dediler
mecbur uzayana kadar beklem erkekecek kahve boyarsak saclarin yesil olur demez mi neyapim bende büktüm boynumu dündüm :çok üzgünüm:

dügüne 11 ay var ozamana kadar suan misir püskülünü andiran sacimi bir sekle sokmam
gerek en iyisi alti ay filan hic boya sürmemek basima....

of of gitti saclar senağlama

canım benımde evlenmeden once saclarımda rofle vardı nısanlıyken falan
ben kumralım ten rengım cok acık degıl
ama dugunde bır degısım yaptım super oldu o kadar guzel olacagını tahmın etmemıstı
sac rengımı koyulastırdım kahve tonlarında gelınlıge koyu renk cok yakısıyor
kesınlıkle tavsıye ederım sarıda guzel oluyor ama artık cok sıradanlastı
benım dugunumden sonra cevremde bunu yapan cok oldu

unuttum boyamayı dusunursen dugunden bır hafta falan once boyat ancak oturuyor renk
ve sonrasında kullanımı kolay duz boya sacı cok yıpratmıyor
bence sordugun kuafoerler kendıne guvenemıyor benımde sarıydı ama ılk boyada super oldu
dore kumraldı sanırım

Kesinlikle saç renginle oynama.Zaten sarıya yakın kendi saç rengin mavi gözlüsün.Sarı saç gelinde daha güzel duruyor.Yapılan model herazman sarı saçta daha çok belli olur

kafamçokkarıştı ? kararsiz kaldim arkadaslar

kendi saçım sarı üzerine dore sarı attırdım harika bişey oldu

Ben beyaz gelinlikde koyu renk saçların daha belirgin ve çarpıcı durduğunu düşünüyorum. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım... Aslında evlenmeden önce hep düşünürdüm koyu renge boyatmayı ama o aralar röflem çok güzeldi bozmak istemedim. Keşke bozup koyu renk, kumral-kahve gibi bir renk yapsaymışım. Şuan saçım kahve ve sıkıldım ama beyaz giyip saçımı yaptırdığımdada çok hoş duruyor, gelinlikliykende çok hoş durabilirdi. -tatlicadiarzu-

bence sacının bir ton koyusuna gölge attır .. kullu sarı madem sacların..
hem bu sana sacında yapılan seklıde gosterecektır..
tek renk olmasın diyenlerdenım ...
tabı yine sen bılırsın bu benım fıkrım yerimseniben şahsen ben öyle yapıcam a.s.

tesekkür ederim firki verdiniz icin

benimde saclarım röfleliydi bikackez dip yaptırdım bana cokta yakıstıgını soyluyorlardı. haziranda dugunum olacagı için koyu renk sac daha hoş olur diye dusundum ve bircok kısıye sordum boyatayımmı diye. cok kısı boyatma guzel duruyor dedi. ama ben gecen hafta kahverengiye boyattım. anck 3 boyamada kapanır dediler ilk seferdeki akacakmısş. saclarım boyle cok guzel oldu herkes daha cok begendi boyatma diyenler bile cok pişman oldu. yınede sen bilirsin canımkaydirigubbakcemile5

ooo sen evlenmissin bile dikkat etmemişim kaydirigubbakcemile4

hayir evlenmedim sadece önceden nikahmizi kiydik

Back