• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinlikte göğüsü nasıl küçük gösterebilirim??

bende aynı derdi çekiyorum 85b oluyor banada
bu sene üni.den mezun oluyorum kıyafetimin içine uygun iç çamaşırı bulmak tam sıkıntı toplayacıların askısı değişmediği için tam sıkıntı ilerde gelinlikte ne yapacagım şimdiden düşünmeye başladım sizde çözüm yolu bulursanız yazın takipte olacağım :KK39:

Benim de dugunum 14 haziranda.Aynı sorun bende de var kompedandan alıyorum genelde minimizer çamaşır ancak gelinlik için nasıl kullanilacakki askilari görünür straplez alsak olur mu?Rahat eder miyim?çamaşır kayar diye korkuyorum ne yapacağız ki.

Benim de dugunum 14 haziranda.Aynı sorun bende de var kompedandan alıyorum genelde minimizer çamaşır ancak gelinlik için nasıl kullanilacakki askilari görünür straplez alsak olur mu?Rahat eder miyim?çamaşır kayar diye korkuyorum ne yapacağız ki.
ben yeni inciden straplez aldım rahat kayacak gibi durmuyor canım bi bak istersen

Bugün gelinlikcime gittim çamaşır olmadan daha iyi oldu dedi rahat eder miyim acaba çamaşır olmadan.çünkü kendiliginden sutyeni var zaten

Back
X