Gelinlik Modelleri Gelinlikte Bolero

bende sevmiyorum.güzelligine diyecegim yok kimine muhteşem yakışıyor kimine ise emanet gibi duruyor.başka carem yoktu böyle yaptık artık.

bence bu bolerolar harika olmuş...gelinliğe ayrı bir hava katmış bazılar...fikir için çok ii oldu teşekkürler

Bolerolar çok güzel ama bence de gelinliğin tüm havasını söndürüyor gibi geliyor. Ama gelınlikle uyumlu modellerde var. Tabii ben tercih etmem, orası ayrı. :)

bende bolero olmasada tüm parça olup kollarda ince zarif işlemeleri çok beğeniyorm..

Bencede çok güzel olmuş ve bolero ayrı hava katmış.. Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşaallah.. Mutluluklar dilerim..

güzel şeyler bulmuşsun ama ben şalı tercih ederim. daha şık görünüyor.. :)

bolero tercih eden arkadaslarda vardı ondan ekledim şal tabi şık duruyor

Bense çok daha güzel buluyorum böyle gelinlikleri. Yani bence omuzda kolda dandel güzelliği kapatmıyor, aksine bu kombin bana gelinliğin en güzel hali gibi geliyor. bu zevk meselesi ne ilginç bir şey ya. benim gözümü gönlümü okşayan bir şey bazılarına hakir görünebiliyor.

bunlar çok güzelmiş
böyle bolerolar bence gelinliği dahada zenginleştiriyo straplez modeller yada askılılar bana çok basit geliyo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…