Gelinlik Modelleri Gelinlikte Bolero

bende sevmiyorum isteyen arkadaslar vardı ondan actım konuyukaydirigubbakcemile3

açıklarda hoş olmuyor evet gereksiz tüm havayı öldürüyor.kapalılardada aslında hoş durmuyor hele kimine hiç yakışmıyor.zorda kalınıncada olmuyor degil hani.benim bolerolu gelinligim belli belirsiz hoş gibi.bakalım çarşamba günü almaya gidicem gelinligimi resim eklerim

beklerim canım ekle resmini görelim
ben kapalılarda kaftan gibi oluyor onu seviyorum gelinlikte çok asil duruyor o zaman

bu sene gelinliklerde ilk fotodaki gibi bolerolar çok kullanılmış. çok görüyorum vitrinlerde falan.

bu sene gelinliklerde ilk fotodaki gibi bolerolar çok kullanılmış. çok görüyorum vitrinlerde falan.

bir kaçtanede benden olsun...ben kapalı biri değilim ama straptezde giyemem bolero düşünüyorum bende...

[

iyi bir derleme olmuş.ellerine sağlık...ama bolerodan ziyade gelinlige danteldan kollar eklense daha iyi oluyor diye düşünüyorum.ama bazı mesela 2.modeldeki gibi tülden olanlar da değişik bence....ayrı bi hava katıyor

bende sevmiyodum kapalıda değilim ama nişanlığım için bolero diktiriyorum askılı rahat edemem diye düşündüm
güzel modeller var kaydettim pc ye gelinlik için kullanıcam

bu gelinlige ve boleronun uyumuna bayiliyorumm

[/URL][/IMG]

bende bolero düşünüyorum askılı ile pek rahat edemiceğimi düşünüyorum teşekkürler paylaşımın için

benim de kollarım tombiş birazcık bende kararsızım aslında. ama modeller çok güzelmiş.

beklerim canım ekle resmini görelim
ben kapalılarda kaftan gibi oluyor onu seviyorum gelinlikte çok asil duruyor o zaman

kesinlikle kaftan çok güzel oluyoo zemuszemus aysirada görmüştüm bende gerçekten çok beğendim
dip not: you_know senin mor gül demetin hala aklımda ne kadar farklı olmuşsun yaaa! çok beğenmiştim. şimdi de yazıyım istedimm opuyorumnanaktan

güzel canım maşş. bende kapalıyım bakalım nasıl bir gelinlik alıcam. esasında bolero hiçç sevmiyorum ama biz kapalıların başka çareside yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…