Gelinlik Modelleri Gelinliklerim

hepsine baaaayıldımmmm yaz gelsın hemen gelın olmak ıstıyorum
çok zevklısın kuzum ve zevklerımız cok yakın.
straplez gelınlıkten de bana öööö geldı bak bende bı ornek yuklıyım mesela şundan ıstıyorumm

fiyat konusunu bilemiycem tam cogunlukla koydugum gelinlikler Pronovias marka digerleride o markanın tarzı olan gelinlikler.. urunleri orjinal olarak getirtir veya diktirtirseniz pahalıya patlar 2 bin tlden baslar ama baska yerde diktirme sansınız varsa fiyatlar daha dusuk olucaktır..

Son düzenleme:
Yaaaa bayılıyorum bu fransz dantel olayını+sırt dekoltesi.çok asil duruyo.bende tercihimi bu yönde kullanıcam :)))) 9 martta ver elini dünya evi

Yaaaa bayılıyorum bu fransz dantel olayını+sırt dekoltesi.çok asil duruyo.bende tercihimi bu yönde kullanıcam :)))) 9 martta ver elini dünya evi

baktımda gelinlikler artık hep boyle bende balık etek dusunmeyen biriydim ama balık etek ve dantel dusunmeye basladım cok guzel duruyor..hayırlı olsun bu arada

bayıldımmmm
Tek kelime ile muhtesem hepsi birbirinden güzel yaa nasıl karar vericez biz

Sırt dekoltesini kıyafetlerimde cok kullanırım ama gelinliğin masumiyetine uymuyor gibi geliyor bana yoksa model olarak cok güzeldi

çok zevkli gelinlikler var gerçekten. birbirinden zarifler... emeğine sağlık canım. kardeşim için gelinlik araştırıyordum, çoğunu aldım arşivime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…