Tabi ki ben kendim için beğendiğim modellerden bir kaç tane yükleyebilirim :)
Eki Görüntüle 1272810
Mesela işlemeli düşünürseniz bu model çok meşhur. Ben normalde gelinliğin altında tül üstüne tül sevmiyorum. Saten tafta vs ne kullanılacaksa gelinliğin en son katmanı o olsun istiyorum. Onun üzerinde sadece bir kat tül(üzerine güpür dantel boncuk taş vs eklenir) daha iyi duruyor.
Ama işlemeli gelinliklerde üst kısım abartılı olduğundan altına en uygun tül gidiyor fotoğrafta ki gibi :) Ön kısmı biraz fazla kapalı yani boğaza kadar çıkmış ordaki boğaza dayanan oval kısım kaldırılsa daha güzel durabilir.
Eki Görüntüle 1272812
Bu özel tasarım gelinlik olduğundan altı çok fazla abartılı bana göre ama üst kısmı kullanılabilir. Fazla transparan olmasın derseniz iki üç kat tül kullanılabilir ya da kumaşın üzerine güpür işleme olabilir.
Eki Görüntüle 1272821
Arkasında böyle bi detay kullanabilirsiniz. Önden üçgen gelip arkada V biten kesimler artık her gelinlikte mevcut çünkü.
Açıkcası bende tam anlamıyla bir gelinliği bütün olarak beğendiğim hiç olmadı. Farklı modellerden alt ya da üst beğeniyorum o nedenle farklı gelinlik modelleri yükledim :) Bunlar güpürlü ve işlemeli modeller. Dantel seviyor olsaydınız sade ve şık olarak şunu önerirdim
Eki Görüntüle 1272822
Yine bilindik ama dantel yerleşimi basit daha daha zarif duruyor. Kemerli olarakta kullanılabilir aynı zamanda bu model :)
kesinlikle o o zaman içine sinecek gelin ol1,67 boyum :)
ben de denedim bu gelinliği husniye de :)
nasıl oldu canım güzel durdumu?? önlerinde hem drape hemde dantel var demi ?ben sımdı diktiriyorum bundan olacak ekstradan askıları ve arkası V gelecek :) sadece önünde tamamen dantel mi yoksa bunun gibi ara ara dantel ve drape mi olsun diye kararsız kaldım
bana yakıstı aslında ama ben daha farklı bi seyler istediğim için tercih etmedim ama oldukca şık bir gelinlik. Hüsniye de mi diktiriyorsun? Ben orda denedim bagdat cd. deki magazasında ablam ve kuzen orda diktiröişti gelinliklerini.
Evet onler hem drape hem dantel, drape ince gosteriyor, dantel de asil duruyor, ben senin yerinde olsam aynı böyle diktirirdim önünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?