- 27 Haziran 2013
- 422
- 140
Kızlar merhaba, uzun araştırmalarım sonucu erkek tarafına gelinlikle takmak için altın set yerine bu setlerden birini aldırmaya karar verdim. Çünkü gelinlikte sarı altını sevmiyorum, inci ise çok klasik geliyor ve çakması çok. En güzeli pırlanta setler ama o da bütçemizi aşıyor. Bende altın set fiyatından biraz pahalıya zümrüt, safir veya yakut taşlı set alınabileceğini gördüm. Sonuçta eşimden hatıra ve bir kez alınacak bir şey.
Özellikle son yıllarda gelinlikte bu setler modaymış. Hem ben özel günlerde de o kalın kadınsı altın setleri takmak istemiyorum. Nişanlım tek taşımı da gerçek pırlanta almıştı, bu setlerin küçük taşları da pırlanta böylece hem zarif durmuş hem de takım olmuş olacak. Taşların renkleri değişik, sizce hangi set gelinlikte güzel durur ve günlük hayatta her şeyle kombin edebilirim? Lütfen değerlendirirken modellere bakmayın, bu modeller temsili daha çok renklere odaklanmanızı isterim. Fikirlerinize ve zevkinize güveniyorum.
Set örnekleri:
zümrüt set (yeşil taşlı oluyor)
safir set (mavi taşlı oluyor)
yakut set (kırmızı taşlı oluyor)
Özellikle son yıllarda gelinlikte bu setler modaymış. Hem ben özel günlerde de o kalın kadınsı altın setleri takmak istemiyorum. Nişanlım tek taşımı da gerçek pırlanta almıştı, bu setlerin küçük taşları da pırlanta böylece hem zarif durmuş hem de takım olmuş olacak. Taşların renkleri değişik, sizce hangi set gelinlikte güzel durur ve günlük hayatta her şeyle kombin edebilirim? Lütfen değerlendirirken modellere bakmayın, bu modeller temsili daha çok renklere odaklanmanızı isterim. Fikirlerinize ve zevkinize güveniyorum.
Set örnekleri:
zümrüt set (yeşil taşlı oluyor)
safir set (mavi taşlı oluyor)
yakut set (kırmızı taşlı oluyor)
Son düzenleme: