• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlikle uçağa binen varmı???

keyfinde

Yaşasın
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
33
23
18
merhabalar kizlar ben cok yakin da gelinlikle ucaga binip evime gitmeyi planliyorum dugunum olmucak ama esimin hayali beni gelinlikle götürmek bu yuzden balik bir model tercih ettim Tarlatansiz ama gelinligin Dizim ile kalcam ortasindan asaya baslayan biraz kabarikligi var prenses gibi degil thy aradim alirlar da almazlarda net birsey soylemediler boyle ucaga binip dis hatlardan geceniniz yolculuk edeniniz gordugunuz varmi acil bilgi verirmisiniz???

Gelinliğini diktiğim bir bayan ki gelinliği A kesimdi, tarlatanı çıkarıp etek boyunu kurtarmak için biraz daha yüksek topuklu ayakkabı giyerek uçağa binmişti, ama bu yurtiçi idi. Bence yurtdışı da olur, rahat etmek için üstünüze kibar bir pelerin diktirmenizi öneririm tabi, herkes size bakacak sonuçta...

Ust bas ararlarken sorun yasamam diyorsaniz ucaga binersiniz. Bazen arama kismini cok abartiyorlar,ayakkabilara kadar cikariyorlar.

Benim bir ogretmen arkadasim 10 sene once filan o sekilde ucaga binip umreye gitmis, ucakta bir suru kisi para takti demisti :D

Okadar heycanliyim ki tarif edemem düğünümüz olsun cok istedik ama olmadi rahat edemicem icinde 3 saat ama düğünümuze engel olanlara inat Oyle gitmeyi esim de bende cok istiyoruz denicem şansımı yanimda yedek elbise goturucem her ihtimale karşı ama umarim gerek kalmaz:) Az bir zaman kaldi gecersem yazicam ki benim gibilere cevap olurum

Gelinliğini diktiğim bir bayan ki gelinliği A kesimdi, tarlatanı çıkarıp etek boyunu kurtarmak için biraz daha yüksek topuklu ayakkabı giyerek uçağa binmişti, ama bu yurtiçi idi. Bence yurtdışı da olur, rahat etmek için üstünüze kibar bir pelerin diktirmenizi öneririm tabi, herkes size bakacak sonuçta...
Haklisiniz pelerin sart ve nette biraz baktim boyle bir kac gelin gördüm ve haber olmuslar umarim ben olmam :)) tesekkur ederim bilgi paylasiminiz icimi biraz hafifletti:)

Back