bence de canım şöyle orta koyulukta kahvelere falan boyat bencee :) yüzün falan da iyice ortaya çıkarr
ben boyamıyorum saçımı aslında o yüzden numara konusunda annemden falan yola çıkabilirm anca :) şimdi birden çok koyu bişey olmasın diye düşünosundur heralde:) böyle ateşli kahve çikolta kahveler falan var kolestonda nasıl olur sence :) ya da daha karamel tadında birşeyler mi olsun :) bi de göz rengin ne? mesela ela y da bal rengi falansa böyle karamel ya da biraz daha koyu tonları daha güzel durur bencee
sarı saç yakışana tam yakışıyor,yakışmayanda da emanet duruyor,hele ki gelinlikle sarı saç,hiç sevmemaçık kahve tonları güzel olur canım,yüzün ortaya çıkar,tabi son karar senin
Platin sarısı olmadığı sürece sorun yok. Ama platinse koyult mutlaka, çok kötü oluyor.
Sarı saç güzeldir ya :) Açık kumrala çalan.. Bence gelinliğe göre değil de sana yakışan olarak bakmalısın. Hayatında çekinmediğin kadar çok fotograf çektireceksin. Herkese koyu renk yakışmaz. Aynı şekilde sarılar, kızıllar, turuncular.. Herkese hava katan renk başkadır. Sarının size yeterli gelmediğini düşünüyorsanız elbette değişim yapın. Sarı gibi siyah ve kızıl zor renklerdir. Herkese yakışmaz. Hatta birinin yakıştığı kişiye diğerleri aynı güzellikte yakışmıyor. :) Ama kumral, kahverengi gibi renkler ara renklerdir ve çoğu kişiye yakışır. Masum bir hava verir. İddadan uzatır. :)
bence en uygun renk doğal olanıdır. yani kaşlarınız ne renk ise o renk. belki bir iki ton koyusu olursa çook güzel olur. diye düşünüyorum mutluluklar.
benim sarı röfle şuan , dügünmdede aynı şekilde istiyorum saçlarımda uzun bence sarı saç çok açık olmadığı sürece prenses gibi oluyor :)
evet cnm röfle :)suan resimdeki sacin röflemi canım benimki senn sacndan daha koyu o zman
evet cnm röfle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?