Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelinlikle en uygun saç rengi nedir?

yildizimm

şafak sayıyor...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
29
0
16
İzmir
kizlar saçım şuan sarı ama gelinlikle sarı saç uygun olur mu karar weremedm yardim bekliyorum... beyaz tenliyim gelinlik beyaz saçım sarı çok sönük kalirim diye düşünüyorum...

bence de canım şöyle orta koyulukta kahvelere falan boyat bencee :) yüzün falan da iyice ortaya çıkarr

ben boyamıyorum saçımı aslında o yüzden numara konusunda annemden falan yola çıkabilirm anca :) şimdi birden çok koyu bişey olmasın diye düşünosundur heralde:) böyle ateşli kahve çikolta kahveler falan var kolestonda nasıl olur sence :) ya da daha karamel tadında birşeyler mi olsun :) bi de göz rengin ne? mesela ela y da bal rengi falansa böyle karamel ya da biraz daha koyu tonları daha güzel durur bencee

Platin sarısı olmadığı sürece sorun yok. Ama platinse koyult mutlaka, çok kötü oluyor.

benim sarı röfle şuan , dügünmdede aynı şekilde istiyorum saçlarımda uzun bence sarı saç çok açık olmadığı sürece prenses gibi oluyor :)

Sarı saç güzeldir ya :) Açık kumrala çalan.. Bence gelinliğe göre değil de sana yakışan olarak bakmalısın. Hayatında çekinmediğin kadar çok fotograf çektireceksin. Herkese koyu renk yakışmaz. Aynı şekilde sarılar, kızıllar, turuncular.. Herkese hava katan renk başkadır. Sarının size yeterli gelmediğini düşünüyorsanız elbette değişim yapın. Sarı gibi siyah ve kızıl zor renklerdir. Herkese yakışmaz. Hatta birinin yakıştığı kişiye diğerleri aynı güzellikte yakışmıyor. :) Ama kumral, kahverengi gibi renkler ara renklerdir ve çoğu kişiye yakışır. Masum bir hava verir. İddadan uzatır. :)

bence en uygun renk doğal olanıdır. yani kaşlarınız ne renk ise o renk. belki bir iki ton koyusu olursa çook güzel olur. diye düşünüyorum mutluluklar.

sarı saç yakışana tam yakışıyor,yakışmayanda da emanet duruyor,hele ki gelinlikle sarı saç,hiç sevmem açık kahve tonları güzel olur canım,yüzün ortaya çıkar,tabi son karar senin

cok koyu bisey istemiorum ewt tatlm gözlerim ela makyaj yapinca yesil oluyo karamel güzel olur :)

sarı saç yakışana tam yakışıyor,yakışmayanda da emanet duruyor,hele ki gelinlikle sarı saç,hiç sevmem açık kahve tonları güzel olur canım,yüzün ortaya çıkar,tabi son karar senin

her rengi denedim en cok sari we bakir kizil yakisiyo ama zaten beyaz tenli oldugum icin beyaz gymeyi sewmiyorum gelinlik beyaz sacim sari olsun istemiyorm bnde yakistrmiyorm canim gelinlikle sari saci :) acik kahve karamel tonlari yapaym o zaman :)

sari sac normalde cok güzel ama beyaz tenliyim sari sac gelinlik beyaz cok soluk durur diye düsünüyorm zaten cok koyu istemiyorum karamel tonlari olabilir smdiki sacmda cok acik sari degil platin sari diye aliyorm ama boyaynca öle degil farkli bi renk oluyo :)

bence en uygun renk doğal olanıdır. yani kaşlarınız ne renk ise o renk. belki bir iki ton koyusu olursa çook güzel olur. diye düşünüyorum mutluluklar.

dogal sac rengim sariya yakin zaten kaslarim koyu degil yani sacimi sari boyaynca kaslarimla cok fazla fark etmiyo :) tskkr ederm canım

Sarı saç çok basit gösteriyor.Hele bi de sarı saçlı olduğu yetmiyormuş gibi bi de onları çıtçıtla besleyerek kabarık topuzlar ya da maşalı saçlar tercih eden gelinler yok mu?... Bence doğal kumral tonları çok hoş duruyor gelinlikte.Sarı çok güzel bir renk.Ben de kullandım.Ama gelinlikte çok basit duruyor...

Son düzenleme:
çok koyuya kaçmayan küllü kahve doğal olur hem göz ve ten rengine yakışır

canım bence de sarı uygun değil. zaten sende söylemişsin,gelinlik beyaz, ten açık, saç açık renk... hepsi bir arada boğuluyor...
ama röfleli saçlarda da hoş duruyor... tabiki yapılan saça ve röflenin kalitesine bağlı olarak çok farkeder..
ayrıca koyu renklerde çok hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…