Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerigelinlik21 hakkında bilgisi olan arkadaşlar
çok pahalı bi site kendi sitesindeki modee bana 7ay önce 2000dedi
ben kendi gelinlikcime 1000 e diktirdim.çok kar alıyolar altı üstü bi kaç metre kumaş.gecenlerdede bi abiye sordum 550 dedi yok daha neler uçmuşlar resmen bahcelievler cvarındaysan yardımcı olurum sana canım.
modeller güzel oluyor yada herkeze hitap ediyor.
ama bide insanların resimlerini habersizce almasalar çok daha iyi olur.
3 arkadaşımın resmini gördüm o site de gelinlik+nişanlıkla habersiz olması çok kötü
modeller güzel oluyor yada herkeze hitap ediyor.
ama bide insanların resimlerini habersizce almasalar çok daha iyi olur.
3 arkadaşımın resmini gördüm o site de gelinlik+nişanlıkla habersiz olması çok kötü
gelinlik21.com sitesinde çok model olması harika birşey.Ayrıca facebook hayran sayfasında herkes istediği modeli ekleyebiliyor.Arkadaşın dediği gibi kimsenin resimlerini habersizce yayınlamıyorlar.Oradaki tüm resimleri üyeler kendileri ekliyor.Bilip bilmeden insanlara iftira atmayın..Ayıptır..!
gelinlik21.com sitesinde çok model olması harika birşey.Ayrıca facebook hayran sayfasında herkes istediği modeli ekleyebiliyor.Arkadaşın dediği gibi kimsenin resimlerini habersizce yayınlamıyorlar.Oradaki tüm resimleri üyeler kendileri ekliyor.Bilip bilmeden insanlara iftira atmayın..Ayıptır..!
Bence bu kadar emin olma yerimseniben
Çünkü 2 arkadaşıma mesaj attım haberin var mı diye hayır dediler ve şikayet ettiler.
yoksa arkadaşım bende biliyorum kim ne ekliyor diye yerimseniben
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama nasıl bir yer? bu kadar takipçisi varsa gerçekten birileri mutlaka gelinlik siparişi vermiştir, dikişi nasıl modelleri tam yapabiliyorlar mı? dşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim bende...