Gelinlik Modelleri Gelinlik :(

Smyrbyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
6
0
31
Kızlar acilen yardımınıza ihtiyacım var. Henüz bir yıl var ama acil diyorum çünkü gelinlik modeli beğenemiyorum. Bu herkesinki gibi seçicilik ya da detaycılık değil. Bugüne kadar hiç kimsenin en ufak bir gelinlik detayını bile beğenmedim. Nişanlık seçimim zor olmadı yine kınalıklara da baktığımda aklımda bir şey şekilleniyor ama gelinlik lafı geçti mi öyle kala kalıyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Nasıl baş ettiniz bununla?

öncelikle hayırlı olsun canım
benimde gelinlik hakkında hiç bilgim yoktu 2014 kasım ayında nişanlandım haziranda da düğünüm var herşey birden gelişti bende gelinlik konusunda ne yapacağımı bilmiyordum ama beklemekle de bi çözüm bulunmuyo malesef sana önderebileceğim tek şey her fırsatta gelinlikçileri gezmen her tür gelinliği dene A kesim kabarık balık birçok model var bunu denemem deme çünkü üstünde görünce daha bi farklı oluyo bu sayede hangi kesim gelinliklerin sende daha iyi durduğunu belirlemiş olursun ve o modeller üzerinde yoğunlaşırsın dantel ağırlıklı mı yoksa taşlı mı , drapeli mi sonra buna karar ver ana hatlarıyla kafanda belirlemiş olursun ve eminim karşına "işte bu" diyebileceğin bi gelinlik çıkar ama bol bol gelinlikçileri gez denemektende çekinme internetten de modellere bak ama önderim gelinlikçilere gitmen çünkü denemek çok önemli benim başıma geldi uzaktan bakınca ne hoş gelinlik dedim ama deneyince üstümde hiç beğenmedim .. gönlüne göre bulursun inşallah canım

canım hayırlı olsun benimde düğünüm ağustosda bende senin gibiydim arkadaşım gelinlikkirala diye bi sayfa önerdi ordan moda evlerine ve ürünlerine rahatca ulasabiliyosun tavsiye ederim

İşte sorun da burada başlıyor taşlı mı yoksa dantelli mi sade mi abartılı mı bunlara karar veremiyorum. Dediğin gibi aslında en iyi yol bol bol denemekten geçiyor ama benim yapıma aykırı bir gömlek denerken bile almayınca kendimi suçlu hissediyorum üstelik bu gelinlik

canım hayırlı olsun benimde düğünüm ağustosda bende senin gibiydim arkadaşım gelinlikkirala diye bi sayfa önerdi ordan moda evlerine ve ürünlerine rahatca ulasabiliyosun tavsiye ederim

önerin için sağol canım hemen bakcam. Senin durumun daha vahimmiş buldun nu siteden kendine uygun bir gelinlik?

sakın öyle düşünme canım dediğin gibi bu gömlek değil ki gelinlik 1 kere alıyosun gelinlikçilerde öyle bi tavır sergilemiyo merak etme ben okadar gelinlikçiye gittim hepside büyük bi özenle denettiler bana ve güleryüzle uğurladılar bunu her gelin yapar çok azdır ilk girdiği yerde ilk gelinliği seçen gelin :)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Allah mutlu etsin
ben nişanlıyım ve nişan elbisemi özel diktirerek aldım maliyeti yüksek oldu biraz ama değdi doğrusu.. nişanlığımı ...gelinlik firmasına diktirdim çok memnun kaldım.. gelinliğe gelince onuda ... almayı düşünüyorum ve hatta en sonki yayınladıkları koleksiyonlarından bır ürünü denedim ve çok begendim sana da öneririm web sitesini öğrenmek istersen ... adresine giriş yapıp koleksiyonlardan... koleksiyonuna girip... modeline bakabilirsin..tekrar hayırlı ve ugurlu olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hayırlı ugurlu olsun tabiki herkez özel olmak ister o muhteşem günde ve bende geçen yıl evlendim gelinliği mi de yurtdışı bir siteden aldım binlerce çeşit var ve sorunsuz birebir aynı ürün ve cok cok makul fiyata çok güzel gelinlikler kına abiyeler i var ben sorun yaşamadım okadar da aradım taradim ama bunda karar kilmistim İyiki de öyle yapmışım superdi

Hangi site tatlım kaliteli miydi ???

Tatlım denemeden hiiçç bilemezsin vucuduna en uygun gelinliği bulduğunda işte bu diyeceksin şimdiden telaş yapma düğünüme üç ay kaldı yeni gelinlik bakmaya başladım hemen buldum diktiritorum

Canım ben kınam da düğünü m de ordan aldım. Burdan yazmak doğru mu bilmiyorum özelden yazayim

normal bırazda olsa begendıgın bı gelınlık secıp al sonra ustunde oynama yap terzıde ıstedıgın yerlerı degıstır kafandakıne yakın bıseyı en guzel yakalama ımkanı ole olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…