Gelinlik ve tuvaletimi satsam mı diyorum? Bakalım alıcı çıkacak mı?

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
23
34
Diğer
Merhaba gelin adayları. Ben 2012 eylül ayında evlendim. Gelinliğimde tuvaletimde özel çantalarında odayı bekliyorlar.
Kıyamıyorum ama durdukları yerde çürüyeceklerine, aldığımın yarısındanda daha uygun fiyata satsam mı diyorum.

Gelinliğimi özel olarak diktirdim arkası brit-38 bedene uygundur. 3000 tl'ye diktirdim.

Tuvaletim ise arkası görüldüğü gibi bağlamalı 38-40 bedene uygundur. 2000 tl'ye diktirdim.

Gelinliğimi ek kuyruğu, kısa ve uzun olmak üzere 2 duvağıyla birlikte 800 liraya.

Tuvaletimi ise 600 liraya satabilirim.

Kurutemizleme bana ait.

Fotğrafların üzerine tıklayıp büyüterek bakın lütfen.

Eklentiler

• $2.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $4.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $1.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $kk.JPG
    15,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $kk2.JPG
    16,5 KB · Görüntüleme: 77
Bende kınalığının yakından bi resmini alabilirmiyim sanki benim ölçülerimdesin ve kınalığın hoşuma gitti buarada ben bursalıyım kargo ile mi göndereceksin

Bende kınalığının yakından bi resmini alabilirmiyim sanki benim ölçülerimdesin ve kınalığın hoşuma gitti buarada ben bursalıyım kargo ile mi göndereceksin

Sen bi bak, detayları görüşürüz :) Daha büyük nasıl yükleyebilirim bilmiyorum.

Eklentiler

• $g33.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $g11.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $g22.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 95
Şimdi görebiliyormusunuz?

Eklentiler

• $4.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $3.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $2.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $1.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Sen bi bak, detayları görüşürüz :) Daha büyük nasıl yükleyebilirim bilmiyorum.

Kuzucum cidden bayıldım ben buna akşam nişanlıma bi göstereyim kuzummm kimseye vermeee hatta dur Watsapptan atıyım resimleri mucckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…