Gelinlik Modelleri gelinlik ve takı uyumu olmuş mu?

takı takmak mecburiyetinde misiniz?
bence gelinliğiniz oldukça güzel, dikkati başka yöne kaydırmayın derim..
zaten üst kısmı ışıl ışıl parlıyor, bir de aynı parlaklıkta kolyeye gerek yok ki...

ve zaten gösterdiğiniz kolyenin de üzerine olacağını pek sanmadım

illa takmak isterseniz de zinciri bu kadar belirgin ve taşı bu kadar kocaman olmasın derim..

mutluluklar ...

Sac ve gelinligi cok beyendim. Takilar hic olmaz Bence.
Söyle inci Kolye ve küpeler cok hos olurdu.

Gelinliğin çok hoş.gelinliğin üst kısmı düğünde ışıklarıda düşünürsek baya ışıldıycak.ama takmasanda boynun çok boş kalacak saçların toplu olacağı için.tek taşlı kolye,hayalet kolye,renkli taşlı kolyeler var safir zümrüt tarzı.ten rengine göre taş renginin uyumunu yakalarsan çok hoş olur bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benimde sorum olucak. Gelinligimde trabzon setlerin kolyesini cok yakistiriyordum sagolsun aldilarda ama küpesi ni begenmiyorum sizce oyle bir kolyeye nasil bir kupe takabilirim.

evet ben de işte tam sizin gibi düşünüyorum takmazsam boynum boş duracak daha taşlı takarsam ışıklar altında disco topuna benzeyeceğim, çünkü gelinliğin etek tülünün bi kat altında seyrek simli tül var. her alandan ışıldamak istemiyorum, inci hiç mi hiç olmaz inci demişler de çok alakasız, tek taş türevi olmalı diye düşünüp 3 taşlı küpe tek taş gibi kolye seçtim. aslında benim nişanda takılan su yolu setim var ama o bile bana gelinlikle çok parlıyor. sağolun youmlar için

yorum yapan herkese fikirleri için teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun. cuma gelinliği teslim almaya gideceğim orada takıları da götüreceğim, çünkü gelinliği evde tekrar denemek istemem kirlenip bozulmasın diye, öyle dursun bi kenarda fotosunu da yüklerim bakarsınız tekrardan.

Bence takılar uygun değil o gelinliğe çok basit kaçar yakışmaz. Bence gelinlik ile inci takılmalı ince küpe ve kolye başka bir şeyi pek yakıştırmıyorum ben gelinliklere altın sakil duruyor beyazın üzerinde gümüş desen basit kalıyor beyaz altın desen zarif bir takım olabilir ama gösterdiğim takım asla değil şahsi düşüncem. Saç modeli güzel.

saçta gelinlikte çok güzel..
ama bende diğer yorumlara katılıyorum biraz basit kalmış takılar...

Canım incide uymaz buna kolyende basit kalmış takıcağın kolye iki yandan gelip göğsünün arasına doğru inen zarif modeller olmalı,saça bittim gelinliğinde sade hoş çok mutlu olursun inş.

Gelinliğinizin üstü zaten komple kristal taşlı.Swarovski tarzı bir takı pek uygun olmayacaktır bence.Tül ve inci işlemesi de olmadığı için üstünde gördüğüm kadarıyla,inci kolye de kaba durabilir.Beyaz platin altından su yolu modelli takılar var.O tarz birşey yakışabilir.Platin biraz fiyatlı bildiğim kadarıyla yalnız.Fakat fazla abartıya kaçmayan bir model bulabilirsiniz.

Ya bu arada qelinliqni diktrdin mi hazır mı aldn muhteşem bsey hzr aldysan nerden ve nekdara aldn acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…