- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
- Konu Sahibi meraklimelihat
-
takınız daha hoş olabilirdi evet ama incinin hoş duracağını sanmam zira üstü taşlı dediğinize göre tezat oluşturabilir.biraz daha bakının siz bence:)
Renkli taşlı sıralı kolyelerden kullanabilirsin..ben yeşil zümrüt taşlı takmıştım minik minik sıralı çok güzel olmuştu..Bir düşün derim..hani şu göz doktorunun eşi takmıştı unuttum adını hani ayrıldılar birbirlerine yakışmıyorlardı ztn :) vallahi hatırlayan olursa yazsın da bir arat derim google dan, ben ondan esinlenmiştim daha küçük taşlı idi..taşları gerçek değildi ama takılarım beyaz altındı..
Şahnaz Çakıralp olmalı
Şahnaz Çakıralp olmalı
Şahnaz Çakıralp olmalı
gelinlik çok güzel saç modeli de öyle takılara kötü demiyorum fakat gelinlğin yanında sönük kalmış inci bir set daha iyi tamamlayabilirdigelinliğimin üstü komple kristal taşlı eteğin de bi kat altı simli tül olacak, su yolu sarı altından setim var ama o da çok saarı ve taşlı kaçıyor galiba. bi fikir verir misiniz? bu sadelik bu gösterişli gelinliğe uymuş mu?:18:Eki Görüntüle 1188992 Eki Görüntüle 1188991 bu arada bu da saç modelim, ama şu alttan tek sarkan buklesi olmayacak. yorumlarınızı bekliyorum
Bu arada gelinligin harikabu da gelinliğin daha yakın fotosu diğerinde sönük çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?