Gelinlik Modelleri gelinlik ve takı uyumu olmuş mu?

Üstü komple kristal ise, bence takiyi abartmamak lazim.
Takilarin gayet güzel, ben cok begendim. Inci olsa cok karma ve uyumsuz olur...
Takilarin cok uyumlu bence...

Son düzenleme:
İnci kolye bence süper olur bu çok basit kalmış

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Renkli taşlı sıralı kolyelerden kullanabilirsin..ben yeşil zümrüt taşlı takmıştım minik minik sıralı çok güzel olmuştu..Bir düşün derim..hani şu göz doktorunun eşi takmıştı unuttum adını hani ayrıldılar birbirlerine yakışmıyorlardı ztn :) vallahi hatırlayan olursa yazsın da bir arat derim google dan, ben ondan esinlenmiştim daha küçük taşlı idi..taşları gerçek değildi ama takılarım beyaz altındı..

Gelinliğiniz çok güzell:)Evliliğiniz de bir ömür güzel olsun inşaallah. Fotoğrafını çektiğiniz kolye çok sade olur o gelinliğin üzerine sade de değil şık durmaz gibi. Ama arkadaşların bahsettiği gibi dill taşlardan oluşan bir takı seti olabilir inci ise ikinci seçenek olmalı. Diğer hazır fotolardaki setker de şık durabilir. Hayırlı olsun tekrardan:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle inci takma.. üstü tamamen taş olan bir gelinliğe inci takılmaz.. sarı renk altın da kesinlikle olmaz.. beyaz altın ve abartısız taşları olan ve boynunu saran bir takı bul..

Şahnaz Çakıralp olmalı

kısa olmalı , inci olmamalı
ay aklıma çok güzel çeşitler geldi
fikir değiştirsen yeni tercihini de görmek isterim

gelinlik çok güzel saç modeli de öyle takılara kötü demiyorum fakat gelinlğin yanında sönük kalmış inci bir set daha iyi tamamlayabilirdi

Ben bikac gelinde hic kolye takmadigini gordum.Okadar begendim ki hic goz yormuyor bir okadar sade gorunuyor.Illa.takmak zorunda degilsin yani.Bu kolyen pek hos durmaz,inci de olmaz gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu isten cok anlamam ama bu gelinlige inci taki kesinlikle olmaz derim.abartilmadigi surece yine tasli bir taki seti guzell olur.resimdeki takinda cirkin ve basit bence.Allah mutlu etsin arkadasim...

bu gelinliğe asla inci uygun değil.hiç yakışmaz sizinde takılarınızı sevmedim açıkçası.değiştirme şansınız var mı?
gelinlikle beyaz pırlanta uyum sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…