Gelinlik Modelleri gelinlik ve takı uyumu olmuş mu?

meraklimelihat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
161
8
68
Ankara
gelinliğimin üstü komple kristal taşlı eteğin de bi kat altı simli tül olacak, su yolu sarı altından setim var ama o da çok saarı ve taşlı kaçıyor galiba. bi fikir verir misiniz? bu sadelik bu gösterişli gelinliğe uymuş mu?:18: bu arada bu da saç modelim, ama şu alttan tek sarkan buklesi olmayacak. yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $10270559_471160273029977_1186021261458993949_n.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 299
Bence de inci takmalısın arkadaşların dediği gibi veya gelinlik biraz daha gösteriş olabilir canım.

Gelinlik ve saç modeliniz çok güzel ama takı basit kalır. Arkadaşların söylediği gibi inci bir set çok şık olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar inci demişsiniz ama komple kristal taşın üstüne nasıl takayım ki, dantel ve incili bi gelinlik olsa incili takım uyar da böyle taşlı gelinliğe parlak tas olur bence; ama bu taşlılar mı bilemedim.

kesinlikle inci set kullanmalısınız gelinlik ve saç modeli gayet güzel mutluluklar:)

Gelinlik güzel ama takıları beğenmedim inci set güzel olur.

Son düzenleme:
Kesinlikle inci takmalisin gelinligin parlak takilrin sade olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzgunum canim. Gelinlik sac harika. Biraz daha paraya kiyip daha gosterisli ve pahali duran biseyler almalisin. Bu guzel gelinligi basitlestirme derim.

Ben de takıyı beğenmedim ama üzerinde farklı durabilir
Ama bir arkadaşın da dediği gibi daha yukarıda duran bir takı olsun
İnci olmasın ve o saça küpeler de kısa olmamalı
Gelinlik ve saç harika , saç rengin de açık bir renkse süper

bence bu tip full taşlı setlerden olabilir hem straplez sonuçta çok boş durmamalı iman tahtası olan kısım bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…