- Konu Sahibi ultraslan_nur
-
1 ve 2 gelinliği beğendim 1. gelinliğin modeli nedir 2. gelinlikte çok yakışmış fotoğraftaki sensen eğer ben vücuduna göre buldum hoş bir gelinlik
Bu bindallıları ben beğenmiyorum fazla allı pullu geliyor bana, ben de şunları çok beğendim; muhteşem yüzyıl kıyafetlerini kişiye özel dikim yapıyolar makul fiyatlarla.
Eki Görüntüle 335656 Eki Görüntüle 335657 Eki Görüntüle 335655
Bende kınam için kırmızısını diktireceğim, size de fikir olur belki.
valla super fıkır. ben bındallı gıydım ama gayet sadeydı. çok hoştu, oyle allı pullu degıldı. bustıyer salvar ve kaftan 3 lü takımdı. bustıyerın ust kısmında, salvarın pacalarında, kaftanında etek ucları, kola gızları ve bırlesen kısımları altın rengı maras işi nakış işlemeliydi.
1.ve 2. gelinlik hoşlar
Bu bindallıları ben beğenmiyorum fazla allı pullu geliyor bana, ben de şunları çok beğendim; muhteşem yüzyıl kıyafetlerini kişiye özel dikim yapıyolar makul fiyatlarla.
Bende kınam için kırmızısını diktireceğim, size de fikir olur belki.[/Q
bence modagaleri yazan kınalıklar çok güzel.elbisesi tek başınada giyilebiliyormuş.resmi var.duruşu bile kalitesini gösteriyor.
Bende kınam için kırmızısını diktireceğim, size de fikir olur belki.[/Q
bence modagaleri yazan kınalıklar çok güzel.elbisesi tek başınada giyilebiliyormuş.resmi var.duruşu bile kalitesini gösteriyor.
Eki Görüntüle 344613 Eki Görüntüle 344614 Eki Görüntüle 344615 Eki Görüntüle 344616 Eki Görüntüle 344617 Eki Görüntüle 344618
Modagalerinin sadece ilk modelini beğendim. Diğerlerinde renkleri çok boğmuş bence, tabi zevk meselesi, benim fotoğraflarını koyduğum sitedekiler de tek başına giyilebiliyor. Bunların fiyatı nedir peki.
Modagalerinin sadece ilk modelini beğendim. Diğerlerinde renkleri çok boğmuş bence, tabi zevk meselesi, benim fotoğraflarını koyduğum sitedekiler de tek başına giyilebiliyor. Bunların fiyatı nedir peki.
MAVİ İÇ ELBİSE İLE BENİM GÖNDERDİĞİM RESİMLERDEKİ KIRMIZI İÇ ELBİSENİN DİKİŞLERİNİN FARKINA BAKARMISINIZ.HELE OMUZLAR.MAVİNİNKİ DÜŞÜK KOL GİBİ KOLLARA SARKMIŞ.HİÇ OTURMUYOR.BİR ARKADAŞIM KIRMIZI OLAN MODAGALERİ HÜRREM ELBİSESİ OLARAK 380 TL YE ALDI.HEM YELEKSİZ HEM TEK BAŞINA HARİKA DURUYOR ÜSTÜNDE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?