• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik temizliği

sitipit

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
2
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar gelinliğimi satın aldım fakat mankenin üzerindekini aldım ve üzerinde bikaç değişiklik olcak duvağı falan hazırlancak.Ama teslim almadan önce kuru temizlemeye vercekler daha doğrusu ben istedim çünkü o gün temiz giymek istiyorum.Gerçi gelinlik temiz duruyo hatta mağazadaki en beyaz gelinlikti diyebilirim.Sizce kuru temizlemede boncuklarına ve gelinliğe zarar gelirmi.Çok kafama takılıyo.Sizce temizlemeye vereyimmi vermeyimmi.Gelinliğini temizleten arkadaşlar fikir verebilirmi.

bazı yerler yapıştırıyorlar boncuklarını taşlarını onlar dökülüyor. onarıp göndereceklerdir mutlaka ama tül olan yerleri de sönüyor. bir çok gelinlikçi etek uçlarını ve yakalarını temizletiyorlar sadece gelinlik diri durmalı çok ihtiyacı yoksa yaptırtma bence.

Şuan gelinlik gerçekten çok güzel beyaz ve temiz duruyo.Sadece üst kısım komple boncuk işleme,ama yapıştırma değil.etekleri kabarık güzel.ama işte ya kötü olursa giymeden bu seferde çok üzülürüm bilemedim ne yapcağımı :(

Back