• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik telaşım başladı.. De hadi buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
182
0
96
Manisa
Bayanlar anladığınız üzere ben de gelinlik seçimi konusunda kararsız kalıp fikirlerinize ihtiyaç duydum...Keza saçımı ne renk yapsam, toplatsam mı salık mı bıraksam,, gibi konularda da fikirlerinizi bekliyorum.. Acelem yok zira düğünüme bir yıl gibi uzun(!) bir zaman var... boshayallersmile

Aklımda şu iki model var ve ikisini de beyaz olarak düşündüm. Altı kabarık gelinlik istiyorum sizin de favoriniz varsa görmek isterim. Teşekkür ederim şimdiden a.s.

nisanliklarmodelleri1.jpg
esibenzeriyokantalyagel.jpg

önünde daha 1 sene var fikrin eminim degişir şimdiden kafanı kurcalama hem denedikce göreceksin fizigine hangi gelinligin uygun oldugunu hangısının yakıstıgını...ama saç konusunda yardımcı olabılırım gelınlıkte kesınlıkle toplu saç diyorum sade şık bi topuz daha asil duruyor bence

Canım o 1. resimi daha önce de görmüştüm mükemmel bence ama düğün için olurmu bilmiyorum pembe falan.

o çiçekler hoş durmuyor bence..
yinede sen bilirsin..

canım 1nci güzel ama her sene daha güzel gelinlikler çıkıyo geçen sene beğendiklerin seneye out olabiliyo misla ben geçen yaz bi gelinliğe aşıktım şimdi başkasına:D modeller gün geçtikce güzelleşiyo asıl ben napcam bu ağustos evleniyorum hala kararsızımmmm :(:(

zaman gectikce fikrin degisir model konusunda ama saca gelince bence topuz yaptır geline daha guzel oluyor duvakla fln

Back