Gelinlik tarlatanı arıyorum

Hiç bilmiyorum ki fiyatlarını ben çok uygun bişey arıyorum yoksa gidip gelinlikçiden bakıcam çünkü gerçi kargosu nasıl olur onun onuda bilmiyorum :)
E yani kargosu vae bu isin.
Bence sen komsu kzen fln birinde vardir onlara sor mutlaka verirler. En kotu ihtimal gelinlikcilere bakarsin. Astari yUzunden pahali gelir oteki turlu...

Kızlar gelinlik tarlatanı arıyorum uygun fiyatlı elinde olan varsa fotoğraf ekleyebilirmi

ya ne yapacaksın burdan kaçı kaç kuruş tarlatanın en pahalısı5-10 lira birşeydir birde kargo parası vereceksin hem onlarından çeşitleri var gelinlik modeline göre değişiyor git bi gelinlikçiyle görüş al

ya ne yapacaksın burdan kaçı kaç kuruş tarlatanın en pahalısı5-10 lira birşeydir birde kargo parası vereceksin hem onlarından çeşitleri var gelinlik modeline göre değişiyor git bi gelinlikçiyle görüş al

Ben anlamam gelinlikten tarlatandan netten baktım 100 110 tl yazıyodu onlar özel di demekki o kadar ucuz bişey olduğunu bilmiyodum

Ben anlamam gelinlikten tarlatandan netten baktım 100 110 tl yazıyodu onlar özel di demekki o kadar ucuz bişey olduğunu bilmiyodum

Evet. Tek basina o fiyatlar dogrudur arkadasim. gitti gidiyorda benim tarlatanimin aynisi 50 tl imis. 25.tlye verirm arkadasim bulamazsan... kolay gelsin

Back