gelinlik şimdi bakmalı mıyım?

kızlar ben 2014 te nasıpse evlenicem gelinlik arayişi,na girmeli miyim?

aaaa şimdiki gelinler çok rahat anacım çatlatacaklar beni gece gece şu iki canli halimde kız tubaaaa daha neyi bekilyon anacım sen bu gelinlik hayatta bi defa giyilecek birsey bi suru model çıkıcak karsına deniycen o olmadı başka bunun rengi olmadı başka bunun kalıbı bana olmadı başka derken bakıcan düğün günün gelmişş birde daha başka bir sürü seyle ugrasıcan aynı anda ancak canım benin şimdiden en azından bak araştır hangı tonlarda olacak hangi model sana yakışıyor en çok tercih edilenler hangisi aklında fikir bulunsun sonradan çok ugrasmaa

ya orası oylede dıktırmek ıstemıyorum ıkıncı el alma dusunuyorum tesettürlüyüm bulabilir miyim acaba ? maret nisan gbi dsunuyruz nasıpse

ya orası oylede dıktırmek ıstemıyorum ıkıncı el alma dusunuyorum tesettürlüyüm bulabilir miyim acaba ? maret nisan gbi dsunuyruz nasıpse

bulursun neden bulamayasın dışardada olur buradada hergün bir sürü satılık gelinlikler oluyor mart nisana ne kaldıkı şimdi senin alışverişin ev dizmen eşya bakman derken zaten geçecek 3 4 ay bence simdiden başla bakmaya

Burda muhteşem bi gelinlik ve nişanlın vardı ala dergisinde de çıkmıştı tesettürlü gelinlik... Hala duruyorsa onu öneririm sana

HASRET MODA'dan GELİNLİĞİMİ SATIYORUM-Ayakkabı hediyeli
Sadece 1 kere giyilmiş gelinliğimi satıyorum. Özel dikimdir.
Ayakkabısını özel olarak yaptırmıştım. Gelinliği alacak kişiye ayakkabı hediyemdir.
Bana oldukça şans getirdi. Çok severek giydim.
İnşallah sizinde mutlululuğunuza mutluluk katar.

Kuyruğu oldukça uzundur.

Diye devam ediyor başlığı bu sevgiler :)

1000 tl yazıyo cok o uygun fıyatlı bakıyorum cok harcama oldu cunku bıde gelinliğe ck para vermiyelim dıyorum yanlış mı dusunuyorum?

Bende martta evleneceğim senin gibi hiç arştırma falan yapmadım son ıkı ay kala bakarım diye düşündüm şimdi alsak sonra karşımıza güzel bi model çıksa içim gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…