Gelinlik sıfır mı teşhir ürünü mü nasıl anlaşılır?

sapphire_silk

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
833
2.479
313
Arkadaşlar ben bugün gelinlik provama gittim. Gelinlikçim aysira gibi beğendiğin gelinliği stoktan ya da yeniden dikip gönderen bir yer. Daha önce mağazada denediğim teşhir ürünü gelinliğin fermuarı bozuktu. Bugün gelen gelinliği de daha denerken "aaa bunun fermuarı neden böyle kapanmıyor" dedi benimle ilgilenen görevli. Açıkçası işkillendim. Sıfır gelinliğin neden fermuarı bozuk olsun? Eteğini, üst beden kalıbının tahrip olup olmadığını kendimce inceledim bana sıfırmış gibi geldi ama içime de kocaman bir kurt düştü. Teşhir ürünü kuru temizlemeden getirip mi bana satıldı acaba? Eğer öyleyse teşhir ürününü bana kakalamak için bu insanlar 1 aydan fazla süre beklerler mi? Bu mantık dahilinde midir? Bi aydınlatıverin beni nolur

gelınlıgı cıkarıp baksaydın fermuarına ıyıce acılıp kapanıyor mu görevlı gıcıklık olsun cekememezlıkten kılolusun gıbı bı ıgneleme mı yapmak ıstedı dıye dusunurdum ve ben gelınlıkcıye gıttıgımde gelınlıkteyı lekeyı cıkarmak ıcın bıle spreylerı var yani okadar dıyım sana gerısını bılemıyorum

Sifir ürünün de fermuari bozuk olabilir tatlım. Bu fermuar tasima esnasinda bike hasar görebilir hani ufacık diski bozulsa sorun yaratir. Eger gelinlikte baska bir sorun yoksa (boncuklari varsa eksiklik, renginde eger beyazsa herhangi bir sararma falan )takma kafana bu kadarr..

Genelde fermuarsız yapıolar aslında artık
Düğmeli yada sırtı bağlamalı oluo
Dikişten kaynaklıda olabilir yada kuru temizlemeye vermişlerdir teşhiri
Bigün sonra bi hafta sonra gel deseler şüphelenme diye yapmıştı olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…