Gelinlik Modelleri gelinlik seçmek çok zormuş

belk1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5
0
36
İzmir
kızlar işte beğendiğim 4 model yorum yaparsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• $104-lasposa-02.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
bu modeller arasından en çok 2.yi beğendim, bende temmuzda evleniyorum anlarım ruh halini, bende 3 ay araştırdım sonra modaevine girdim bunu istiyorum bunu dikin bana dedim çıktım

teşekkür ederim benimde en başından beri favorim buydu ama 1. model aklımı karıştırdı çok asil olduğunu düşünüyoruım.kararsızım bakalım ne yapcam

2 numara güzelmiş canım ama diğerleri düğüne gelecek diğer misafirler gibi olabilir. daha çok abiye elbise gibiler. bence o gün için biraz daha gelinlik olmalı derim :)

1. saten gecelik gibi onu begenmedim,
3 ve 4 normal elbise gibi pek gelinlige benzemiyor...
en guzeli 2. mutluluklar dilerim...

2 diyorum ben arkadaşım mutluluklar

2. model çok güzel bence,benimde arşivimde olan bir gelinlik bu :) diğerleri çok sıradan gibi yinede siz bilirsiniz tabi

bu modeller arasından en çok 2.yi beğendim, bende temmuzda evleniyorum anlarım ruh halini, bende 3 ay araştırdım sonra modaevine girdim bunu istiyorum bunu dikin bana dedim çıktım

Bende bu modeli çok çok beğendim, ama benim dalon duğunu olmayacak. Kır düğünü için herkes ağır olur diyor ve haklılar sanırım. Acaba siz ne kadara diktiriyorsunuz? Beğendiğiniz modele uyumlu mu gidiyor?

hepinize teşekkür ederim.benim gündüz nikah-mini düğün-olacağı için çok abartılı bişey istemedim bulduğum en sade ve güzel modeller bunlardı ama 2.model en başından beri benimde favorimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…