Cevabınız için çok teşekkür ederim. Beraber gitme sansimiz olurmu bilmiyorum çünkü ayrı şehirlerde yaşıyoruz umarım olur. Sanırım göstermeye karar verdim şimdilik bakalım :)biz gittik ben begendiğim gelinliği giydim budur dedim o da evet budur çok güzel dedi.sadece sırt kısmı biraz açık gibi mi dedi nasıl bi baktıysam tamam tamam sen bilirsin yakısanı dedi sustuo günden beri çok güzel olcaksın çok diyo.hatta gelinliğin fotosunu bile ona gönderdim telefonunda mevcut suanda.canım benden sana tavsiyem birlikte karar verin ya da o senin begendiklerini üzerinde görsün bazen onn zevkinede uymayan seyler olunca düğün günü tatsızlık çıkabiliyo.bunu aşamak yerine görsün nolucak ki.ayrıca saç makyaj duvak gelnlikteki ufak değişikliklerle bile o seni gördüğü andan farklı oluyo emin ol hiçç kafana takma beni o gün mü görse diye.biz nişanlığımıda birlikte aldık beni nişan gnü kuaförden almaya geldiğinde bile ilk kez görüyomus gibi şaşkındı o yüzden birlikte yapın her şeyi
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende gösterme kararı aldım şimdilik ama ayrı şehirlerde olduğu için sadece resmini gösteririm herhalde bilmiyorum. Açık dekolte falan die sorun etmez benim tek takıldığım eksik kalacakmış gibi hissetmem. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sizinde.Sadece fotoğraf göstereceksen bişey olmaz tabi. Bende herşeyde eşimin fikrini aldım dediğin gibi o şekilde içime siniyo benmde. Benm eşim çook kıskanç olduğu için sadece strapless olabilir mi falan diye konuşmuştuk çok açık olmasın diyodu sürekli o yüzden bikaç foto göstermiştim. Kuaförden aldığında gördü bende tam takım görsün istediğim için öncesinde kesinlikle göstermedim Nutku tutulmuştu gözlerini alamadı çok beğendi ama göğüs kısmı yüzünden ufak çaplı bi kriz yaşamıştık :)) Allah senin de gönlüne göre versin hayırlısı olsun harika bi duygu...
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende gösterme kararı aldım şimdilik ama ayrı şehirlerde olduğu için sadece resmini gösteririm herhalde bilmiyorum. Açık dekolte falan die sorun etmez benim tek takıldığım eksik kalacakmış gibi hissetmem. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sizinde.
Gerçekten çok guzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim. Ben annem ve nişanlımdan başkasını yanımda götürmeyi düşünmüyorum. Isteyen gönül koyabilir :) fikrini önemsediğim 3 kişi var annem babam ve nişanlım. Gerisinin ne düşündüğü pekte umrumda olmaz açıkçası. Bende balık model gelinlik istiyorum ama tabi üzerimde görünce ne düşünürüm bilmiyorum. Birde birsey sorabilir miyim. Gelinlikçiye gittin bir model de karar kildin diyelim. O gelinliği üzerine göre ayarlayıp mi sana veriyorlar yoksa en baştan senin için mi dikiyorlar bu konuda hiçbir fikrim yokBence de gelinlik seçerken, damatlık seçerken eşinizle birlikte gidin..Biz her ikisinebirlikte gittik :)
Ben gelinlik modellerine internetten cok baktım, eşime de begendıgım markaların sıtesınden benım ıçın gelinlik begenmesını ıstedım..Ve sectıgı 3 gelinlikten 2 si benım de cok begendıgım modellerdi.. Arada uyum saglamak böyle birşey sanırım :)
Sonra gelınlık modelı secerken , ben eşim, eşimin kuzenı ve eşimin yengesı bırlıkte gıttık .. Hepimiz kafa dengıyız cunku..Büyüklerle gezmek istemedık..Zaten ilk denedıgım gelinliği seçtim ve diktirttim bir kaç değişikle.. İnsan gelinliği giyip , ayna karsısına gecınce kendıne bakamıyor ,, Bana bır utanma duygusu gelmişti.. :) Eşin varmıs arkada , falan unutuyor her seyıii.. eşimin de gözleri parlamıştı bana baktıgında.. Bir kez daha aşık oldum sana demişti..
Diğer gelinlik provalarında ise , her defasında farklı birilerini götürdüm yanımda, böylece kımse gönül koymadı .. Kabile şeklinde de mağaza mağaza gezmek zorunda kalmadım..Netice de kendi istediğim ve beğendiğim , eşiminde onayını aldığım gelinliği giydim.. Çok da iyi oldu..
Ancak size tavsiyem, gelinlik seçerken kendi vücudunuzu iyi tanımanız ve eşinizle aranızdaki uyumu iyi tutturmanız. Ben şahsen balık model gelinlikleri çok beğensem de, boyum uzun oldugu ve balık model gelinlikle eşimin yanında daha uzun durdugum için , balık modeli tercih etmedim.. Kimi gelinler de prenses modeli tercih edip, boylarını daha basık gösteriyorlar, o zaman da damatlar yanlarında dev gibi duruyor.. Bu noktaya da dıkkat edilmeli bence :)
Gerçekten çok guzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim. Ben annem ve nişanlımdan başkasını yanımda götürmeyi düşünmüyorum. Isteyen gönül koyabilir :) fikrini önemsediğim 3 kişi var annem babam ve nişanlım. Gerisinin ne düşündüğü pekte umrumda olmaz açıkçası. Bende balık model gelinlik istiyorum ama tabi üzerimde görünce ne düşünürüm bilmiyorum. Birde birsey sorabilir miyim. Gelinlikçiye gittin bir model de karar kildin diyelim. O gelinliği üzerine göre ayarlayıp mi sana veriyorlar yoksa en baştan senin için mi dikiyorlar bu konuda hiçbir fikrim yokbilgilendirirseniz sevinirim :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) hazır ve üzerine göre dikilen arasında baya fiyat farkı oluyormu peki. Birde ben gelinlik balık model olmasa bile tarlatan istemiyorum gelinlikte. Görüyorum arabaya falan binerken çok zorlanıyorlar heryerleri açılıyor. Bide merdiven inip çıkarken eliyle gelinliğin tutup yürürken alttan tarlatan çok kötü bir görüntü olusturuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)Canım ben model begenmeye dedıgım gıbı eşim le gittim, provanın birine kendı annemi götürdüm, bir tanesine ablamın kızını götürdüm ( yiğenimle aramızdaki yaş farkı cok az da :) ) yani sen kiminle birlikte olmak istiyorsan onunlagit.. Babalar genelde bu gıbı durumlarda duygusal oluyorlar, bır de ınsan utanıyor nedensebaba ile gidilmesini tavsıye etmem.. Bol bol ağlarsın sonra annem prova da bıle ağlamıştı ki daha orta da net bir gelinlik yoktu :)))
canım benım gittiğin gelinlikçide hazırsatılanlar da oluyor cogunlukla.. ben oradan begendıgım gelinliği giydim ve yenı bastan uzerıne göre dıkıldı.. Örneğin ilk provada sadece alt astarı dıkılmıs olarak geldi, o da gelinliğe benzemıyordu tabi .. cogu yer , özel dikimlerde 3 prova sonrasında teslımat yapıyor .. yanı ortalama dıkım süresi 1,5 ay gıbı oluyor.. hangi günler provaya gıdecegın, provalarda yanında götürmen gerekenleri ( o gün giyeceğin çamaşır, ayakkabı vs ) hepsini de o süre içinde alıyorsun.. :) aklına takılan bır sey olursa her zaman sorabılırsın.. inşallah gönlüne göre olur :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) hazır ve üzerine göre dikilen arasında baya fiyat farkı oluyormu peki. Birde ben gelinlik balık model olmasa bile tarlatan istemiyorum gelinlikte. Görüyorum arabaya falan binerken çok zorlanıyorlar heryerleri açılıyor. Bide merdiven inip çıkarken eliyle gelinliğin tutup yürürken alttan tarlatan çok kötü bir görüntü olusturuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?