• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik provası ve teslimat hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

yara17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
44
3
48
Ankara
arkadaşlar bi konuda yardım rica edicem. Ankara da üstün sposa bayiliğini yapan bir gelinlikçiyle anlaştım. fakat ben bur da dikildiğini sanıyordum. bayanda bu ayrıntıyı bana söylemedi. daha doğrusu ben bu firmayı duymamıştım daha önce. bayan kilomun değişip değişmeyeceğini filan sordu. normalde düğünüme 5 ay var ve bu sürede kilom değişirse ona göre ayarlama yapılabilir diye biliyorum. ama bana astar ölçüsünü değiştiremeyeciğini söyledi. laflarıyla bi an onayladım. daha önce buradan gelinlik alan oldu mu? bir fikriniz var mı yardımcı olabilirmisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar gelinlik provası ve teslimiyle ilgili durumlarda bilgi vermenizi rica ediyorum deneyimlerinizden. bana çok yabancı bir konu ve yapısal olarak insanlara çok çabuk inanıyorum.

birde kadın ölçülerimi alırken önce not almadı ben aklınızdamı tutacaksınız dediğim zaman not aldırdı. pek içime sinmedi bi huzursuz oldum acaba gidip kaporamı alsam vermeme gibi bi hakkı var mı.

arkadaşlar gelinlik provası ve teslimiyle ilgili durumlarda bilgi vermenizi rica ediyorum deneyimlerinizden. bana çok yabancı bir konu ve yapısal olarak insanlara çok çabuk inanıyorum.

birde kadın ölçülerimi alırken önce not almadı ben aklınızdamı tutacaksınız dediğim zaman not aldırdı. pek içime sinmedi bi huzursuz oldum acaba gidip kaporamı alsam vermeme gibi bi hakkı var mı.

gidip konuştuğum ve herhangi bir tereddütüm kalmamıştır.

Back