kızlar gelınlıgım bu fakat eksıkler var mesela kolları bol durdu dıye alcaklar onlerınde ustunde dantel daha yoğun olucak kollarında da aynı sekılde dantel eklencek ve kolun bıttıgı kısımda tül üzerinde dantel ve inci düğmeler olcak ve eteklerde uçda yine dantel olucak resimden daha kabarık eteklerı foto da tam net cıkmamıs en son seklını paylaşıcagım sımdılık bu nasıl sızce orjınalı bu
bende bu modelı dıktırıyorum canım ama senın dantelın cok daha güzelmişş ben o tas kemerı koydurmadım nısanlım begenmedı nedense .. ınsallah gonlune gore olurrr
bende bu modelı dıktırıyorum canım ama senın dantelın cok daha güzelmişş ben o tas kemerı koydurmadım nısanlım begenmedı nedense .. ınsallah gonlune gore olurrr
teşekkür ederim canım senınkıne baktım az önce senınkı de güzelmiş taş kemerle bıraz daha ağır duruyor ama eksıkler var bende de bakalım son hallerı nasıl olucak mutluluklar dılerım canım
ben de buna benzer bi modelini seçtim proniviasın ama hala emin değilim zamanımda azaldı...size çok yakışmış seçtiğiniz model..nerde diktiriyosunuz acaba gelinliğinizi
ben de buna benzer bi modelini seçtim proniviasın ama hala emin değilim zamanımda azaldı...size çok yakışmış seçtiğiniz model..nerde diktiriyosunuz acaba gelinliğinizi
Ben çok beğendim çok yakışmış. Orjinalinede oldukça yakın. Sadece göğüs altındaki işleme daha incemi olsa dedim. Kolları zaten daraltacaklarmış. Onlarda çok problem edilecek bişey değil. Mutluluklar dilerim.
Ben çok beğendim çok yakışmış. Orjinalinede oldukça yakın. Sadece göğüs altındaki işleme daha incemi olsa dedim. Kolları zaten daraltacaklarmış. Onlarda çok problem edilecek bişey değil. Mutluluklar dilerim.