Gelinlik Modelleri gelinlik provamdan görüntüler

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kızlar gelınlıgım bu fakat eksıkler var mesela kolları bol durdu dıye alcaklar onlerınde ustunde dantel daha yoğun olucak kollarında da aynı sekılde dantel eklencek ve kolun bıttıgı kısımda tül üzerinde dantel ve inci düğmeler olcak ve eteklerde uçda yine dantel olucak resimden daha kabarık eteklerı foto da tam net cıkmamıs en son seklını paylaşıcagım sımdılık bu nasıl sızce orjınalı bu

bende bu modelı dıktırıyorum canım ama senın dantelın cok daha güzelmişş ben o tas kemerı koydurmadım nısanlım begenmedı nedense .. ınsallah gonlune gore olurrr

bende bu modelı dıktırıyorum canım ama senın dantelın cok daha güzelmişş ben o tas kemerı koydurmadım nısanlım begenmedı nedense .. ınsallah gonlune gore olurrr

teşekkür ederim canım senınkıne baktım az önce senınkı de güzelmiş taş kemerle bıraz daha ağır duruyor ama eksıkler var bende de bakalım son hallerı nasıl olucak mutluluklar dılerım canım

aslında bu gelınlıgın yaka kısmına puantiye eklettırcektım sonra olmadı gectı yanı artık son halını merak edıyorum ınsallah ıstedıgım gıbı olur

benzerı bı gelınlıkte puantıye vardı ama ıncıdenmı tastanmı yapılmıstı pek anlayamamıstım dogrusu ...

ben de buna benzer bi modelini seçtim proniviasın ama hala emin değilim zamanımda azaldı...size çok yakışmış seçtiğiniz model..nerde diktiriyosunuz acaba gelinliğinizi

Ben çok beğendim çok yakışmış. Orjinalinede oldukça yakın. Sadece göğüs altındaki işleme daha incemi olsa dedim. Kolları zaten daraltacaklarmış. Onlarda çok problem edilecek bişey değil. Mutluluklar dilerim.

teşekkür ederim sağolun göğüs altındakı işlemeyi çıkartmayı dusunmustum fakat modelını bozmak ıstemedım ama takılınca oyle kotu durmadı güzel yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…