• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik parfümü

Elvend

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
15
5
6
34
Kızlar selam.Haziranda düğünüm var bana güzel etkileyici bir parfüm önerir misiniz

Benim gelin parfümüm Avon Rare Pearls tı. O dönem cok hosuma gidiyordu kokusu. Şimdi hoşuma gidenler. Cacharel Noa, Gucci Rush 2. Ama ben kesinlikle Noa kullanırdım. O kadar parfüm sildim süpürdüm Noa kadar adı sorulan başka bir parfümüm olmadı. Buraya yazınca fark ettim aaa benim imza kokum Noa'ymış ya. Ay çok mutlu oldum şimdi:KK19::KK200:

Benim gelin parfümüm Avon Rare Pearls tı. O dönem cok hosuma gidiyordu kokusu. Şimdi hoşuma gidenler. Cacharel Noa, Gucci Rush 2. Ama ben kesinlikle Noa kullanırdım. O kadar parfüm sildim süpürdüm Noa kadar adı sorulan başka bir parfümüm olmadı. Buraya yazınca fark ettim aaa benim imza kokum Noa'ymış ya. Ay çok mutlu oldum şimdi:KK19::KK200:

Açık renkli olanı şahane rare pearlsın
Bir tanesi koyu altın rengi o da güzeldir tabi ama bana ağır geldi. Açık renkli olanını bende çok severim. :68:

Açık renkli olanı şahane rare pearlsın
Bir tanesi koyu altın rengi o da güzeldir tabi ama bana ağır geldi. Açık renkli olanını bende çok severim. :KK68:

Eğer açık parfüm kullanırsan Noa yı D&P dene istersen N1 kodu. Rare Gold u da koyu sarı renkte olanı yani annem kullanıyordu. Ama gelin için ağır bir koku. Gelin deyince temiz masum çiçek pudra kokuları geliyo benim aklıma :) senin aklında hangi kokulat var

Coco mademoiselle

Canm orjinalmi kullaniyorsun noa yi ?

Back