• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik parfumu:)

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Kizlar gelinlikle kullanabilecegim parfum ariyorum. yillarca burberyy vazgecememis daha sonra avonun luck la viesine asik olmustum.gecen jadore kokladim cok guzel fakat fiyat olarak ucuk anlayacaginiz ciceksi kokulardan ziyade meyveli baharatli odunsu kokuyu seviyorum elimde liste su sekilde hangisi daha uygun olur ?

1-christian dior
2-ralp lauren
3-chole (love begenmedim) love story?
4-calvin clein-beuty
5-gvinchy_amerige
6-vercace-cristian noir
7-thiery mugler (beyaz sise)
8-chanel-coco modemoiselle

Kullananlar varsa bu listeden fikir verebilir mi ?

Son düzenleme:
Ya Chole Love Story, ya da Lancome La Vie Est Belle.. ikisini de kullanan biri olarak ikinciyi şiddetle tavsiye ediyorum..

Fiyat olarak uygun olsun hemde geline yakışsın dersen calvin klein beauty. Ama fiyat sorun olmaz dersen dior j'adore. Şahsen ben olsam onu kullanırım:)

Ya Chole Love Story, ya da Lancome La Vie Est Belle.. ikisini de kullanan biri olarak ikinciyi şiddetle tavsiye ediyorum..
La vie est belle cok hos kokusunu biliyorum :);ama chole love begenmemistim love story ona mi benziyor ?

Fiyat olarak uygun olsun hemde geline yakışsın dersen calvin klein beauty. Ama fiyat sorun olmaz dersen dior j'adore. Şahsen ben olsam onu kullanırım:)
Jador harika gercekten ama 300 400 tl suan :(

La vie est belle cok hos kokusunu biliyorum :);ama chole love begenmemistim love story ona mi benziyor ?

hayır ikisinin kokusu çok çok farklı.. ben kışın love kullanıyorum bu yaz da love story kullandım.. love tam kış kokusu, pudralı ve üzerinde kaldıkça güzelleşiyor ama love story daha fresh ve yaz için çok uygun..

hayır ikisinin kokusu çok çok farklı.. ben kışın love kullanıyorum bu yaz da love story kullandım.. love tam kış kokusu, pudralı ve üzerinde kaldıkça güzelleşiyor ama love story daha fresh ve yaz için çok uygun..
Kaliciligi nasil canim ?

Back