Gelinlik modelleri arıyorum

neondank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var.ve ortada hiçbirşeyim yok.kimse yardımcım olmuyor.nişanlımda pek ilgilenmiyor benimle.en büyük derdim gelinlik bulamam =( tesettürlü olduğum için çok büyük sorunlar yaşıyorum.düğünümde sadece güzel olmak istiyorum ama ayırdığımız bütçede belli.ne mobilyalar nede beyaz eşyaları alabildik.gerçekten evlenmek bile istemiyorum.çok zor durumdayım lütfen gelinlik modelleri yollayın bana en azından bunu halletmek istiyorum =((

Nasıl oluyo cnm bu kadar ilgisizlik anlamdım bence bunların coktan halledilmesi gerkirdi.Bide nişanlın neden ilgilenmiyor ve görücü usulü mü merak ettim?Ben de tesettürlüyüm diktirdim. bulmak cook zor değil ben hatta gelinliğimi 500tl ye diktirdim güsel oldu hemde:)

Artık tesettürlü gelinlik her yere bulunabiliyor cnm
ben paylaşmıştım bir forumda ama şu an teldeyim paylaşamam sana=(
hiç de bulamam dersen normal bir gelinliğe bolera uydurursun
mobilya konusunda ise çok cazip düğün paketleri oluyor onlara bakabilirsin
şayet biz mobilyacıyız cnm her keseye uygun mobilyalar var piyasada
ama anlamadım nişanlın neden ilgisiz hiç mi heves etmiyor?

keşke bulabilsem hayır severek evleniyoruz ama beni cnımdan bıktırdı.bi istediğim de olmadı bianda değişti bütün davranışları.gece gündüz ağlıyorum sadece.istediğim hiçbişey olmadı.bütün heveslerim kırıldı =(( bişey desem hemen bağırıp çağırmaya başlıyo.yapamıycaz desem çok seviyorum onu da yapamıyorum.bıraktı herşeyi bana.daha da biseye karışmıyo.bişey beğensem yada desem ters cevaplar almaktan bıktım.içimde kocaman bi eksiklik oldu.herşeyden umudum tükendi artık =((

Açıkcası çok saçma geldi nişanlının böyle davranması,ilgilenmemek istemiyo demektir bence! Birbirinize destek olamadıktan sonra evliligin ne anlamı kalırki.Boşver gelinligi sende bakma hiç bişey bakalım o napıcak.Ama onada belli et onun gibi davrandıgını,hiç bi bagırmanında altında kalma.Heves denilen duygu bi kere kaçtımı,tadı tuzu kalmaz hiç bişeyn.

mayıs ayında düğünüm diyorsun canım martın bile 5 ine geldik
sen herşeyi nasıl yetiştiriceksin
modeli bulsan bile o kadar kısa zamandaa istediğin gibi olucagından süphelyiim

Sorun para olabilir mi?
Biraz erteleseniz düğünü, olmaz mı?
İçin de birşeylerin kalması kötü... Hiç unutulmuyor böyle şeyler...

herşeyi yaptım ilgisiz bıraktım giymiyorum elbise giycem dedim ama nfile.öyle şey olmaz dedi o kadar.gelinliksiz gelin olmaz diyor amma anlamıyorum.çoğu hevesim kırıldı zaten.eğer bu şekilde giderse diye de çok korkuyorum.sevdiğim adamı hiç göremiyorum.aileme de anlatamıyorum.çok sinirlenirler ona bunun hesabını sorarlr fakat kıyamıyorum ne yapayım.dua ediyorum sadece allah a sığındım.tek başıma kaldım anlayacagınız.bu siteyi farkettim en azından akıl almak istedim.içime ata ata hastalık sahibi oldum.yemek yiyemez hale geldim.o gün benim için çok özel olacağı için en azından gelinliğim güzel olsun istiyorum.aslında ilk olarak kasım ayında yapacaktık ama ailesi geç olmasını istemedi.bizde tamam dedik.keşke demeseydim kabul etmeseydim.hiçbişeyde isteğim kalmadı.bunu ona defalarca söyledim bağırdı ama ne yapayım gerçekten aşkın gözü çok körmüş=((kalbim acıyo arkadaşlar gerçekten ağlamaktan gözlerimde yaralar çıktı.dudaklarım patladı zar zor iyileşti.yazarken bile ağlıyorum.yapacak bişey bulamıyorum.ama bu seferde isteğim kırılırsa hiç bişeyi gözüm görmez bunu biliyorum ki zaten kırıldı bitti hayallerim.daha yolun başında beni benden aldı.en azından dua edin bana ne olur =((

canım ama bu böyle gitmezki?
yani nereye kadar...
düğününe çok az kalmış ve hiçbir hazırlık yok.
acaba eşya bakmamasının sebebi seni kayınvalidenlerle aynı evde oturmak zorunda bırakmak istemesi olabilir mi?
kayınvalidenin tepkisi ne peki?
yani aile büyüklerinden biri(annen,baban,onun annesi babası) de ''niye hiç ir hazırlık yok'' demiyor mu?
çok garip doğrusu...
kayınvaliden nasıl biri?sana karşı tutumları?
bende tesettürlüyüm canım,istediğimi bulamayınca diktirdim ben.
fiyatıda çok uygun oldu.fiyatsa tedirgin olduğunuz,zaten diktirmeye karar verirsen peşin almıyorlar parayı.biz 100 kapora verdik.2 prova oldu,her provada 500 ödedik.1100 e mal oldu.
mobilya desen,korkmakalbimin dediği gibi,her bütçeye uygun mobilya var.
yani demek istediğim,maddi durum yetersiz olsa bile artık imkanlar o kadar zor değil.bunu eminim nişanlında biliyordur.
bence nişanlının sorunu maddiyatla alakalı değil...başka birşey var.
kabuğuna çekilip,ağlanıp sızlanma,dimdik dur ve bu tavırların kaynağını araştır.
ve benden tavsiye...güçlü olmasan bile güçlü görün!
kendinden asla taviz verme!

Merhaba canım açıkcası çok sasırdım hem severek evleniyosunuz hemde hiçbirşey yapma çabasında değil damat bey. Yanlış anlama ama şu durumda böyle davranıyorsa evlilikte neler olur bilemiyorum. Davranışları cok değişti demişsin ? bi anlam veremedim . İyi düşün bence düğüne az kalmış.....:44:

canım bende seni rahatlatıcak bişeyler söylemek isterdim ama neredeyse seninle aynı durumdayım.benimde mayısta düğünüm var ve benim nişanlımda çok ilgisiz ne gelinlik ne mobilya nede diğerleri hazır olan hiç birşey yok net olan tek şey var oda düğün tarihi başta bende senin gibi çok kafaya taktım ama baktım ki elden bişey gelmiyor boşverdim herşey olacağına varır.allah hakkımızda en hayırlısını nasip edecektir...

bugün halletim çok şükür gelinlk işini istersen sende eminönüne bir bak gerçekten güzel modeller.çok şükür Allah ıma dua edin gerçekten çıkıyor insanın karşısına.Rabbim seninde yardımcın olur canım.inşallah sende bulursun.çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.derdimi dinlemeniz bile çok rahatlattı.Allah razı olsun hepinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…