Gelinlik Modelleri Gelinlik Modeli

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
Merhaba hepinize..

Güzel gelinler benimde 8 9 ay sonra düğünüm olacak lakin gelinlik modeli konusunda hala bir karara varamadım ve çok stresliyim çünkü BÜYÜK BEDENİM yani 46 beden kıyafet giyen bir insanım ve bana hangi model nasıl olur bilemiyorum fikir verebilir misiniz? Bütün arkadaşlarım zayıf olduğu için onlara soramıyorum yardım edinnn :) Yardımlarınızı bekliyorum

Bunun için internette çok güzel bilgiler var araştırın derim.. çok detaylı açıklamalar yapmışlar, eminim size yardımcı olur

Merhaba,

Öncelikle çok endişelenmeyin, gelinlik vücudu şekillendirmek için normal giyimden farklı çokça destek verici malzemenin kullanıldığı bir kıyafet.

Herkesin vücut tipi farklı, o yüzden pek altın kural yok. Kesim olarak eğer kendi içinde orantılı iseniz, a-kesim ve ondan daha az kabarık tüm kesimleri giyebilirsiniz. Balık da olur mesela beliniz var ise. Bunun dışında yapılabilecek bir genelleme, nereniz fazla ise orayı süslemekten-büyütmekten kaçınmalısınız. Mesela göğsünüz büyük ise o bölgede çiçek, drape vb. ayrıntı olmaması lazım. Beliniz kalınsa yine drapeli model olmaz. Kalçanız büyükse ne bileyim, toplama, peplum vs. olmaz.

İnternette images google sitesinde "plus size wedding dress" diye arama yaparak önden fikir edinebilirsiniz. Bir de tlc kanalında bir zamanlar "curvy brides" isimli bir program görürdüm, genelde sizden daha büyük bayanların gelinlik serüvenleri ile ilgili. O programın youtubeda videolarına bakarak en azından istikamet olarak hangi tip modellere yönelmek isteyeceğinizi biraz gözden geçirebilirsiniz.

Uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederi.. Minnettar kaldım araştırıcam :)

9

Merhaba canm sen bi jaza gecirmistin durumun nasil izlerin gecti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…