Gelinlik Modelleri Gelinlik Modeli ve Gelinlikçi arıyorum, Yardım Eder misiniz?

nuwra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
26
0
16
Düğünüm 27 Ekim'de ve ben gelinlik modeline karar vermedim henüz. Gelinliğimi Fatih'te diktirmek istiyorum, çünkü oraya ulaşımım kolay. Sizler nerelerde diktirdiniz gelinliklerinizi, bana nereleri önerirsiniz?
Tül etek gelinlik istemiyorum, nişanlığım tül etek olduğu için, bu sefer farklı olsun istiyorum. Gelinliğe danteli çok yakıştırıyorum, diktireceğim yerde bana kaliteli ürünler sunsun istiyorum. Beğendiğiniz gelinlik modellerini benimle paylaşabilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Bende Fatih'te istiyordum,ancak baktım bu diktirdiğim yerde Fatih'teki gelinliklerin daha iyilerini yapıyor.Oraya gitmedim.Fatih'in sadece ismi olduğu için fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum.Esenler'de Türkan gelinlik diye bir yerle anlaştım.Pronovias diktiriyorum :34:

Bende Fatih'te istiyordum,ancak baktım bu diktirdiğim yerde Fatih'teki gelinliklerin daha iyilerini yapıyor.Oraya gitmedim.Fatih'in sadece ismi olduğu için fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum.Esenler'de Türkan gelinlik diye bir yerle anlaştım.Pronovias diktiriyorum :34:

Pronovias'ın hangi modelini diktiriyorsunuz?

Bende 27 ekimde evleniyorum kismetse ;) ve bende daha almadim gelinligimi :) bi kac arkadasim hasret moda ve nuans gelinlige bak dediler ilk ordan basliycam begenemezsem zaten fatihte o gelinlikci senin bu gelinlikci benim gezicem ;)

Düğünüm 27 Ekim'de ve ben gelinlik modeline karar vermedim henüz. Gelinliğimi Fatih'te diktirmek istiyorum, çünkü oraya ulaşımım kolay. Sizler nerelerde diktirdiniz gelinliklerinizi, bana nereleri önerirsiniz?
Tül etek gelinlik istemiyorum, nişanlığım tül etek olduğu için, bu sefer farklı olsun istiyorum. Gelinliğe danteli çok yakıştırıyorum, diktireceğim yerde bana kaliteli ürünler sunsun istiyorum. Beğendiğiniz gelinlik modellerini benimle paylaşabilir misiniz? (tesettürlüyüm)
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Benimde 19 Ekimde düğünüm. Nişanlığımı Fatihte diktirmiştim bence gereksiz pahalı ordaki mağazalar. Gelinliğimi 500 evlerde Bella Moda Evi'ne diktiriyorum.Arkadaş tavsiyesiyle gittim fiyatta kolaylıkta sağlıyorlar. Henüz provalara başlanmadı ama arkadaşım çok memnun kaldı tavsiye edebilirm.

Benimde 19 Ekimde düğünüm. Nişanlığımı Fatihte diktirmiştim bence gereksiz pahalı ordaki mağazalar. Gelinliğimi 500 evlerde Bella Moda Evi'ne diktiriyorum.Arkadaş tavsiyesiyle gittim fiyatta kolaylıkta sağlıyorlar. Henüz provalara başlanmadı ama arkadaşım çok memnun kaldı tavsiye edebilirm.

Nasıl bir model istiyorsunuz? Bir de fiyat aralığı nedir? Gidebilirim ben de 500 evlere

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Ben dün Fatih'e gittim. Çok fazla yer gezemedim aslında, ilk olarak Elif Akyüz'e girdim ve kaliteli gelinlikler vardı fakat fiyatlar çok yüksek geldi, istediğim tarzda gelinliği anlattım, gelinliği satın almak istediğimi söylediğimde, gelinliğin fiyatının 4000TL'yi bulacağını söylediler. Ama nedense burası pek içime sinmedi.
Neslihan Platin'e girdim daha sonra, burada okuduğum kadar güzel bir yer olmadığını gördüm. Ben daha kaliteli ışıl ışıl bir yer beklerken, sıradan bir güpürün fransız danteli denmesiyle burayı kafamdan eledim. Yine de fiyatları hakkında fikir almak istedim ve istediğim gelinliğin bana maliyetinin 3800TL'yi bulacağını söyledi.
Ara sokaklara girdim, yine fikir olsun diye çok basit gelinlikler, kalitesiz kumaşlar olduğunu gördüm. İstediğim tarzın fiyatının 2000TL civarında olacağını söylediler.
Daha sonra caddeye indim tekrar ve Bursa Pazarı Tesisi'ne girdim. Vitrindeki gelinlikler & nişanlıklar gerçekten çok zariflerdi. Bilgi aldığım terzi hanım gerçekten çok ilgili, sabırlı, anlayışlıydı. Bana fransız dantellerinin çeşitlerini gösterdi. Şu an dantele karar veremezsem, provalarda dantelin kumaşın üstündeki duruşuna göre karar vereceğimi söyledi. Dantellerin hem işlenmemiş, hem işli hallerini, etek kısmına koyulacak danteli, tafta çeşitlerini, saten çeşitlerini, kumaşların renklerini çıkarıp gösterdi. Benim burası çok içime sindi. Buranın fiyatı da gayet uygun. 3 kere prova olacağını, 4.de de teslimat olacağını söyledi. Gelinliğin satılık olarak 3000TL olacağını, bu fiyatın içine eldiven, kese, taç, türban, çiçek dahilmiş. Sadece duvağın kenarında olacak dantelin ekstraya gireceğini söyledi. Nişanlıma söyledim, burasını sevdiğimi, içime sindiğimi onunla da tekrar gezeceğiz, eğer başka bir yer daha cazip gelmezse gelinliğimi burada diktireceğim.

(İstediğim gelinlik modelinin, etek kısmı saten etek ucunda da dantel, belinde drape olacak. Üst beden kısmı ise fransız danteli olacak, bu şekilde bir gelinlik istiyorum. Gelinliğimi satın almak istiyorum, konuştuğum her yerle de bu şekilde konuştum.)

Son düzenleme:
Tül etek gelinlik istemiyorum, nişanlığım tül etek olduğu için, bu sefer farklı olsun istiyorum. Gelinliğe danteli çok yakıştırıyorum, diktireceğim yerde bana kaliteli ürünler sunsun istiyorum. Beğendiğiniz gelinlik modellerini benimle paylaşabilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

canım gelınlık guzel sey ama gercekten okadar masraf edıyorsun bır kere gıyıyorsun ondan sonra bıtıyor resımlerde kalıyor ben sımdıkı aklım olsa ya kıralardım yada bırınden ucuz satın alırdım bak ben satıyoum sımdı 500 tl ye ozel dıkım 1500 e dıktırdım:nazar:

canım gelınlık guzel sey ama gercekten okadar masraf edıyorsun bır kere gıyıyorsun ondan sonra bıtıyor resımlerde kalıyor ben sımdıkı aklım olsa ya kıralardım yada bırınden ucuz satın alırdım bak ben satıyoum sımdı 500 tl ye ozel dıkım 1500 e dıktırdım:nazar:

Hayatımda bir kere giyeceğim gelinlik için imkanlarımın en üst seviyesini kullanmaya çalışıyorum. Neden gelinlik için harcanan paraya üzülünür anlamam. Eğer içimde gelinlik ile ilgili bir ukde kalırsa her fotoğraflara baktığımda bunu hatırlayacağım ve üzüleceğim. O yüzden en iyisi olsun diye çabalıyorum

Fatih' te cadde üzerinde ve gelinlikçiler çarşısında benim arkadaşımın annesinin dükkanı var, eğer istersen özelden adresini yazabilirim.. :34:

Back