- 18 Ocak 2013
- 670
- 22
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana ne çok güzel nede çok kötü tabiki zevk meselesi ben daha farklı tarzlardan hoşlanıyorum.. önemli olan senin içine sinmesi derim ben
teşekkür ederim cnm :) ben prensen model istiyorum:) senin modelin nasıl
ben açıkçası pek beğenmedim:26::26: prenses etekti benim gelinliğimde dantel kol falanda vardı bunun eteğindeki güller falan çok abartı kaçmış bence
canım bende gelinlik bakıyorum ama karar veremiyorum bir türlü
beğendiysen fazla düşünme bence
gündaşım
o gelinliği sen giyeceksin o nedenle içine hangisi siniyorsa olumsuz eleştirilere aldırmadan alman lazım
1 kere giyeceksin sonuçta ve senin içine sinmesi önemli
tşkr ederim cnm:)) ben aslında beyaz istiyordum da bu inci beyaz foto da farklı çıkmış biraz tek rengine takılı kaldım yoksa beğendim gelinliği benim kır düğünü olacak zaten o konsepttede uygun ama beni tereddütte bırakan dediğim gibi inci beyaz olması burda beyaz çıkmış :)
straptez istemediğim için ilk modelin üst kısmını beğendim.. diğer modellerinde alt kısmını beğendim... ortaya karışık bir model çıkabilir. ne olur bilmiyorum :=)
Eki Görüntüle 619849 Eki Görüntüle 619851 Eki Görüntüle 619852 Eki Görüntüle 619853
benim gelinliğim de kırık beyaz mesela canım bembeyaz değil
ben bembeyazdan daha çok beğeniyorum diğer beyaz tonlarını
canım şimdi düğününün tarzını, vücut şeklini bilmediğim için şöyle söyliyim..gelinlik fena değil lakin bu giyene olmamış..oturmamış üst kısmı, göğüs kısmı eğreti durmuş..alt kısmı da çok şekilsiz bi noktadan itibren kabarmış, kabarıklığı da biraz asimetrik gibi..modifiye edilirse olur ama :) ..tombiş gelinlere göre değil galiba pek..geniş omuzlu ve kalın üst kolu olan gelinler straplez tercih etmemeli bence..kolları kalın olanlar dantel kol ayrıntılarıyla dikkat dağıtabilirler..büyük göğüslerde de straplez pek iyi durmuyor bence..göğsü iri olanlar v yaka veya ince askılı tercih etmeliler diye düşünüyorum..basenleri geniş olanlar belden itibaren kabarık modelleri, beli kalın olanlar göğsün hemen aşağısından bol gelen modelleri tercih edebilirler..ince uzun muntazam vücutlara diycek bişey yok her model oluyor malum... 36-38 bedenlere deniz kızı modeller de çok hoş duruyor kanımca..dediğim gibi gelinliği gösteren biraz da gelin olacağı için, üzerinde görmeden tam olarak yorum yapamam..fakat şu haliyle yanlış anlama ama giyen kişiye olmamış canım..
Ben begenmedim canım