• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik modeli istiyorum =((

neondank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
6
0
36
İstanbul
gelinlik modellerine baktım ama hiç bişey beğenemedim.tesettürlü olduğum için bulmakta çok zorluk çekiyorum.lütfen bana gelinlik modelleri yollar mısınız =(( mayıs ayında düğünüm var çaresiz kaldım =((

gelinlik modellerine baktım ama hiç bişey beğenemedim.tesettürlü olduğum için bulmakta çok zorluk çekiyorum.lütfen bana gelinlik modelleri yollar mısınız =(( mayıs ayında düğünüm var çaresiz kaldım =((

pronovias yaz bak sitesinde acayip gelinlikler var ben ordan diktirdim

merhaba bende o markanın bi gelinliginde karar kıldım,Kaça diktirdin sen? fiyat bilgisi yok çünkü

ben fatihe gittim o gelinliğin aynısı vardı 1200 tl ye dikiliyo cnm.gelinlikler çok güzel o sitede iyice bak inceleyerek git.kapalı hale çevirisin

Pronovias ın fatih şubesinden aldın yani.Çok pahalı degilmiş ozaman,ben daha fazla düşünüyodum.Sevindim :) geçen senemi aldın peki,katalogda varsa bakıym senin modele.

Pronovias ın fatih şubesinden aldın yani.Çok pahalı degilmiş ozaman,ben daha fazla düşünüyodum.Sevindim :) geçen senemi aldın peki,katalogda varsa bakıym senin modele.

Fatih te pronovias var mı kızlar?
sitede sadece kadıköy,nişantaşı ve istinyepark şubeleri var?

Fatih te pronovias var mı kızlar?
sitede sadece kadıköy,nişantaşı ve istinyepark şubeleri var?

Ben gördüm sitesinde var,ordanmı begendin gelinligini? Fatihte bi ton gelinlikçi pasajları varmış,önceki sayfalarda okumuşundur belki.Pronoviastan almaktansa diktirmek daha ucuza gelebilir.

Ben de kapalıyım, bak benim gelinliğim bunun kapalısı olucak kısmetse;

Son düzenleme:
merhaba bende o markanın bi gelinliginde karar kıldım,Kaça diktirdin sen? fiyat bilgisi yok çünkü

pronovias sadece vakko mağazalarında satılıyor fiyatları çok uçuk ayrıca tesettürlü gelinlik modelide yok ama o gelinlikleri egecan modaevi çok iyi dikiyor tavsiye ederim.kemeraltında zaten vitrinden bile farkını görüceksiniz

Back