Valla düğün olacak mı belli değil daha tarih falan yok ortada ama sanırım öyle yapacağım. Sanırım düğünü erkene çekmek, gelinliğim Bile hazır diyebilmek için yaptı böyle acele bir şey yoksa hiçbir mantığı yok :/
görünüşünü tarif ediş şekliniz beyaz eşya demeniz hoş mu sizce ? bence bu Tür konular çok ince bir çizgi . dış kapının mandalıysanız konunun cevabı belli aslında karışmayın
Ya inanın eğer arkadaşım Türk olsa ve kültüründe bahsettiğimiz örtüler olsa ona da derdim. Olmamışlığın derecesini anlatmak istiyorum. Zaten genel olarak buraya yazmamın nedeni böyle konularda pek hassas olmayıp sert bir dille konuşabiliyorum, şaka kaka oluyor :) ben zaten bu konunun içine nasıl bu kadar çekildim, o gelinlik ne ara ve neden benim yüzümden internetten denemeden ve kimseye haber vermeden alındı anlamıyorum.
Mesela bana biri bu benzetmeyi yapsa ben inanın hiç alınmaz. Dediğiniz gibi insanlar hassas oluyor bu konularda. Kırıp dökmeden yardımcı olmak aslında amacım ama ööööffffffff ne haliniz varsa görün dememe ramak kaldı.
düğüne 1 sene varsa gelinlik neden şimdi alınıyor 30 ağustosta düğünüm var daha dün ölçülerim alındı. gelinlik 1 seneye kdr sararız zaten. amma hızlı gelinler var yaaa