Gelinlik Mevzusu

Bence kizin icine sinmesi onemli olan baskalarinin begenip begenmemesi degil.
Bir cogumuzun gelinligini bircogumuz begenmez, zevkler.
Ve bence sizi ilgilendiren hicbir durum yok, nisanlisi var, ailesi var, nisanlisinin ailesi var , tek arkadasi da siz olmasaniz gerek.
Kendinize bu kadar dert edeceginiz bu durum yok, size gelene kadar soyleyecek cok kisi vardir.
Sahsen benim nisanlim gelinligi begenmese ve bunu en yakin arkadasim bile olsa ona soylese bana soylemese , ben de bunu duysam kizarim.
Kiz kendi begendiyse kime ne, kimse begenmek zorunda degil.

Bence kizin icine sinmesi onemli olan baskalarinin begenip begenmemesi degil.
Bir cogumuzun gelinligini bircogumuz begenmez, zevkler.
Ve bence sizi ilgilendiren hicbir durum yok, nisanlisi var, ailesi var, nisanlisinin ailesi var , tek arkadasi da siz olmasaniz gerek.
Kendinize bu kadar dert edeceginiz bu durum yok, size gelene kadar soyleyecek cok kisi vardir.
Sahsen benim nisanlim gelinligi begenmese ve bunu en yakin arkadasim bile olsa ona soylese bana soylemese , ben de bunu duysam kizarim.
Kiz kendi begendiyse kime ne, kimse begenmek zorunda degil.

Aynen ben de onu diyorum. Bilse nişanlım arkamdan iş çevirmiş der. Ama haklısınız yani. Tam banane ya ben neden karışıyorum diyorum, sonra o hali geliyor gözümün önüne kesin söylemem lazım diyorum, sonra bana ne yaaa diyorum. Diyorum da diyorum.. Yani gerçekten içine çok mu sindi, nasıl göründüğünün farkında mı değil yoksa internetten körü körüne sipariş vermenin büyük hata olduğunu sindiremediğinden beğenmiş gibi mi yapıyor ayırt edemiyorum

yeni bir gelinlik alın para toplayıp yakışacak birsey olsun :) aklıma sadece bu geldi çünkü o süreçlere girmiş bir kızın psikolojisi baska secenekleri kaldıramaz :) ayrıca sennle bi alakası yok kendi kendine almış gidip deneyip alsaymış bi mağazadan

Ben olsam kesin dayanamaz soylerdim, sonra da arkadasim bana kuserdi, bi de kendini begenmis, ukala, terbiyesiz olurdum söyledim diye :KK70:
ama cidden gelinlik cok cirkin, adriana lima giyse onu bile annemin damacanasina benzetir :KK53:

Arkadaşınızın fiziksel özelliklerini överek farklı modellere yönlendirebilir ya da o gelinlik üzerinde tadilat yaptırmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin ya senin incecik belin var neden bu modelle belinin inceliğini kapatıyorsun ya da benim böyle gerdanım olacak neler yapardım dantelle süslerdim mesela ya da bende senin gibi boy olsa şu gelinliği giyerdim sen güzelliğinin farkında değilsin vs. :)

ya benim saf kuzenimde böyle bi hata yaptı. tipine bakmadan çok ünlü klas bi yermiş diye böyle bi gelinlik resmi götürüp gelinliği 5 bin liraya diktirdi. yeminle 5 bin lirayı yüzlük yüzlük yaptırıp üstüne şekilli şukullu yapıştırsa daha güzel model olurdu

guldunuz dıye ters tepkı veren yakısmadıgını anlatmaya calıstıgınızda neler yapar bılemedım .
zırh kalkan felan gıdın konusmaya gıttıgınızde :KK48:

Gelinliğin kalıbı gerçekten berbat! 1.80 boyunda hatun da giyse topaç gibi olurmuş.

Gelinlik bu. Yani bu modelde Bile Güdük duruyor bence
Yeni gördüm gelinliği;ama siz bunu neden güzelmiş diye tavsiye ettiniz ki, şu anki halini bile beğenmiyorsunuz, güdük duruyor demişsiniz. siz güdük durduğunu düşündüğünüz gelinliği niye arkadaşınıza güzel diye olumluyorsunuz.

beyaz eşya mı :KK70::KK70:
haha ya güzel ama o resimdeki mankendeki gibi olmadı nedense benim içime sinmedi
bunu değiştirsek mi filan desenizo_O

Yeni gördüm gelinliği;ama siz bunu neden güzelmiş diye tavsiye ettiniz ki, şu anki halini bile beğenmiyorsunuz, güdük duruyor demişsiniz. siz güdük durduğunu düşündüğünüz gelinliği niye arkadaşınıza güzel diye olumluyorsunuz.

Sabah akşam taciz ateşi altında artık ne diyeceğimi bilemedim. Birkaç gelinlik modeli arasından aaa bu güzelmiş demedim yani. Bir de ben zaten sevmem bu modeli dediğim gibi. Aşırı taşlı pullu bir yanını görmediğim için kendi zevkimi kıza empoze etmek istemedim.

Nikah günü yok ortada, en erken seneye yaz olacak. Ben nereden bilebilirdim internetten denemeden alacağını.. Fiziği güzel evet ama öyle uzun boylu bir kız değil. Gerçekten hiçbir yeri olması gereken yerde değil gelinliğin. Ben bunu alıyorum demedi ki biraz daha araştır demeye fırsat kalsın

beyaz eşya mı :KK70::KK70:
haha ya güzel ama o resimdeki mankendeki gibi olmadı nedense benim içime sinmedi
bunu değiştirsek mi filan desenizo_O

Nereye değiştiriyoruz internetten almış :KK43: karşımızda bir muhattap yok yani. Ama kendi içine de sinmediyse belli ki sen aldırdın diye bana laf etti. Biraz sakinlesin bakalım belki kendi fark eder

Yorumlari okuyamadim da sen söyleme nişanlısı kendi söylesin.
"hem aldiriyon hem begenmiyon" lafindan sonra ben olsam soylemezdim.

Yani kendimi sorumlu hissetmediğim için çok üzülmedim. Zaten "sen aldırdın" dedikten sonra sinirlerim bozuldu gülmeye başladım. Ha başka bir açıdan bakarsak konudaki en üzücü şey en yakınlarının dürüst olmayıp topu bana atması. Onlara kıyasla ben dış kapının dış mandalıyım.
görünüşünü tarif ediş şekliniz beyaz eşya demeniz hoş mu sizce ? bence bu Tür konular çok ince bir çizgi . dış kapının mandalıysanız konunun cevabı belli aslında karışmayın ☺️

önünüzdeki sene evlenecekse zaten arkadaş da bir tuhafmış. 1 seneye kim öle kim kala? düğüne 10 gün vardı ben gelinliği beğendiğimde. tadilat sonrası da düğünden 1 gün önce aldım. çok enterasan yani 1 sene önce kalkıp netten beğenip gelinlik almak. bence hiç karışma sen kaba başına patlar

Merhabalar,

Bir arkadaşım önümüzdeki sene evlenecek. Bana internetten sürekli tek bir gelinliğin bin açıdan fotosunu atıyordu. Ben de öyle prenses model falan beğenmem normalde ama öyle çirkin bir gelinlik değildi. Aaa güzelmiş çok yakışır dedim.

Demez olaydım. Ne bileyim heyecanlı gibi gidip alacağını.

O gelinlikleri 1.80 fıstık gibi modellerde görüyoruz sonuçta. İnsanın üzerinde farklı duruyor. Gitmiş sipariş vermiş gelinliği....

Geçen beni çağırdı evine gittim, sürprizzzz diye açtı kapıyı ama inanın bir gelinlik bir insana bu kadar yakışmaz. üzerine örtü serilmiş bir çamaşır makinasına benzemiş hiç abartmıyorum. Güzel de bir kızdır, fiziği falan da kötü değildir. Sen beğendin mi dedim, çok beğendim dedi. Zaten kime gösterdiysem çok beğendi dedi. Belli ki kimse cesaret edip söyleyememiş. Biraz tadilat lazım bence falan derken bu agresifleşti. "hem aldırıyorsun hem beğenmiyorsun" dedi. Ben şaştım kaldım, bir de gülme tuttu.

Benim sevgilimle onun nişanlısı çok yakın arkadaş. Biz de ordan tanışıyoruz. Akşam sevgilim eve geldi, çok mu kötü gelinlik dedi. Nişanlısı hiç beğenmemiş, sevgilime söylemiş. Tatlı dille gerçekten kötü göründüğünü anlatmamı rica ediyorlar.

Şimdi bence en iyisi karışmamak ama diğer yandan benim üzerimdeki bir şey kötü görünse arkadaşlarımın pohpohlamak yerine uyarmasını isterim. Sizce bir genç kadına üzerindeki gelinlikle beyaz eşyaya benzediğini en kırıcı olmayan dille nasıl söyleyebilirim?

Zaman ayırdığınız için teşekkürler
Bir şey deme artık almış beğenmiş içinde mutluymuş dersen hevesini kırmış olursun düğünü mahvolur

yorumsuz kal

Bir şey deme artık almış beğenmiş içinde mutluymuş dersen hevesini kırmış olursun düğünü mahvolur

yorumsuz kal

Valla düğün olacak mı belli değil daha tarih falan yok ortada ama sanırım öyle yapacağım. Sanırım düğünü erkene çekmek, gelinliğim Bile hazır diyebilmek için yaptı böyle acele bir şey yoksa hiçbir mantığı yok :/

X