Gelinlik Mevzusu

kendi begenmiş demek alıp,giymiş,sizlerin içine sinmediyse bence en iyi nişanlısı durumu anlatsın,bende yanında olmak isterim gelinlik seçerken filan diye belki fikrinden vazgeçirebilir

Doğru diyorsunuz. Keşke beraber seçseydik diye gönül koyarsa belki nişanlısı daha iyi olur. Olay model değil, ne göğüs ne bel ne kalça yerinde. Üzücü baya. Sağ olun güzel bir fikir bu

Olay sizde patlayacak karismayin. Bu kizin nisanlisi var anasi var danasi var soylesin biri, her model herkese olmaz diye. Kotu olur, kiskanc kadin konumuna dusersiniz nisanlisi da ihale kendine kalmasin diye evet canim sefgilim sen piremsesler gibisin der ellesmeyin bence

Olay sizde patlayacak karismayin. Bu kizin nisanlisi var anasi var danasi var soylesin biri, her model herkese olmaz diye. Kotu olur, kiskanc kadin konumuna dusersiniz nisanlisi da ihale kendine kalmasin diye evet canim sefgilim sen piremsesler gibisin der ellesmeyin bence
Olur mu olur. Nasreddin Hoca'nın fil fıkrası gibi. Erkek milletine güven olmaz.

Bir kere sizin güzel dediğiniz gelinliği hemen gidip alıyorsa demek ki sizin fikirlerinizi önemsiyor , kötü niyetli oldugunuzu sansa zaten gidip almazdı o gelinliği , ben olsam isterse kötü olayım asla gerçekleri saklamam ve söylerım , üstünde güzel durmamış başka bakalım derim yani neden kıskançlıkla vs. suçlasın? suçlarsa da kendi bilir ben gerçekleri söyleyim de ne olursa olsun.

nişanlısı sızı karıstırmasın
alsın gelınlıkcıye gotursun baska modeller ustunde gormek hakkım degılmıydı desın
baska modeller denerse kızda vazgececektır

Bence karışmayın. Belli ki beğenmiş, kendini içinde mutlu hissetmiş ki almış. Başkasına da laf düşmez bence. Benim şimdiye kadar üzerindeki gelinliği beğendiğim gelin 1 ya da 2dir. Inan bir çoğuna para verip almam. Ama onlar beğenmiş yakıştırmis giymiş bana ne deyip geçtim. Nişanlısı da karışmasın bana kalırsa. Giyecek olan kişi gelin.

yapmayın yaw damacana gibi olur kız bunu giyince.. gerçekten kötü hiç mi denememiş, alırken satıcı da mı yorum yapmamış.. tüh yazık yaw..

Bir kere sizin güzel dediğiniz gelinliği hemen gidip alıyorsa demek ki sizin fikirlerinizi önemsiyor , kötü niyetli oldugunuzu sansa zaten gidip almazdı o gelinliği , ben olsam isterse kötü olayım asla gerçekleri saklamam ve söylerım , üstünde güzel durmamış başka bakalım derim yani neden kıskançlıkla vs. suçlasın? suçlarsa da kendi bilir ben gerçekleri söyleyim de ne olursa olsun.
Aslında benim güzel dediğimi gidip almadı. Bana güzel dedirtene kadar bin tane foto,mesaj bilmemne atıp güzel dedirttirdi. Zaten yazmıştım ben hiç beğenmem prenses model, öyle aşırı bir apaçilik de görmeyince güzelmiş dedim. Birkaç tane arasından bunu beğendim değil yani.Ben de söylemeyi düşünüyorum ama önce nişanlısı kendi söylesin diye bekleyeceğim. O söylemezse söylerim

yapmayın yaw damacana gibi olur kız bunu giyince.. gerçekten kötü hiç mi denememiş, alırken satıcı da mı yorum yapmamış.. tüh yazık yaw..
Şimdi orası karışık. Yaşadığımız yerden almamış, sipariş vermiş. Ölçülerini göndermiş. Ama ölçüye göre yapılan şey öyle o kadar da kalmaz bence. Bel popoda, açılan yer bıldırın oralarda. Hiçbir şey yerinde değil. Kaç para verdin diye soramadım zaten. Bence bir şey çıkacak bunun altından ama bakalım

o kadar üzülmüşsünüz ki Gülme tutmuş . öyle anlarda karşındaki arkadaşını Gülme tutmuş kişi olmak bence çok sinir bozucu. ben üzüldüğünüzü düşünmüyorum . en iyisi nişanlısının konuşması bence .

Bence bu topa sizin girmemeniz lazım.Yine en temizi nişanlısının söylemesi.Zaten düğün nişan dönemimde erkekte aileside her boka karışıyor.Yok ben bu gelinliği beğenmedim dese kimse yadırgamaz yani.

Merhabalar,

Bir arkadaşım önümüzdeki sene evlenecek. Bana internetten sürekli tek bir gelinliğin bin açıdan fotosunu atıyordu. Ben de öyle prenses model falan beğenmem normalde ama öyle çirkin bir gelinlik değildi. Aaa güzelmiş çok yakışır dedim.

Demez olaydım. Ne bileyim heyecanlı gibi gidip alacağını.

O gelinlikleri 1.80 fıstık gibi modellerde görüyoruz sonuçta. İnsanın üzerinde farklı duruyor. Gitmiş sipariş vermiş gelinliği....

Geçen beni çağırdı evine gittim, sürprizzzz diye açtı kapıyı ama inanın bir gelinlik bir insana bu kadar yakışmaz. üzerine örtü serilmiş bir çamaşır makinasına benzemiş hiç abartmıyorum. Güzel de bir kızdır, fiziği falan da kötü değildir. Sen beğendin mi dedim, çok beğendim dedi. Zaten kime gösterdiysem çok beğendi dedi. Belli ki kimse cesaret edip söyleyememiş. Biraz tadilat lazım bence falan derken bu agresifleşti. "hem aldırıyorsun hem beğenmiyorsun" dedi. Ben şaştım kaldım, bir de gülme tuttu.

Benim sevgilimle onun nişanlısı çok yakın arkadaş. Biz de ordan tanışıyoruz. Akşam sevgilim eve geldi, çok mu kötü gelinlik dedi. Nişanlısı hiç beğenmemiş, sevgilime söylemiş. Tatlı dille gerçekten kötü göründüğünü anlatmamı rica ediyorlar.

Şimdi bence en iyisi karışmamak ama diğer yandan benim üzerimdeki bir şey kötü görünse arkadaşlarımın pohpohlamak yerine uyarmasını isterim. Sizce bir genç kadına üzerindeki gelinlikle beyaz eşyaya benzediğini en kırıcı olmayan dille nasıl söyleyebilirim?

Zaman ayırdığınız için teşekkürler
o gelinliğin o kızın üzerinde nasıl durduğunun bi önemi yok. karşısındaki insanların beğenip beğenmemesi bi önem teşkil etmemeli. arkadaşın o gelinligi sevdiyse ve üzerindeyken iyi hissediyosa, hiçbi şekilde ne onun ne de kendinin moralini bozmamalısın.

Bence karışmayın. Belli ki beğenmiş, kendini içinde mutlu hissetmiş ki almış. Başkasına da laf düşmez bence. Benim şimdiye kadar üzerindeki gelinliği beğendiğim gelin 1 ya da 2dir. Inan bir çoğuna para verip almam. Ama onlar beğenmiş yakıştırmis giymiş bana ne deyip geçtim. Nişanlısı da karışmasın bana kalırsa. Giyecek olan kişi gelin.

O da doğru. En azından bir tadilata ikna ederiz herhalde. Zaten nişanlısı da modelden anlayacak bir tip değil, o kadar tuhaf duruyor ki vücut. Yani demek istediğim bu haliyle beğenmiş almış diyip bırakılacak gibi değil. Ama model konusunda haklısınız

o kadar üzülmüşsünüz ki Gülme tutmuş . öyle anlarda karşındaki arkadaşını Gülme tutmuş kişi olmak bence çok sinir bozucu. ben üzüldüğünüzü düşünmüyorum . en iyisi nişanlısının konuşması bence .
Yani kendimi sorumlu hissetmediğim için çok üzülmedim. Zaten "sen aldırdın" dedikten sonra sinirlerim bozuldu gülmeye başladım. Ha başka bir açıdan bakarsak konudaki en üzücü şey en yakınlarının dürüst olmayıp topu bana atması. Onlara kıyasla ben dış kapının dış mandalıyım.

Şimdi orası karışık. Yaşadığımız yerden almamış, sipariş vermiş. Ölçülerini göndermiş. Ama ölçüye göre yapılan şey öyle o kadar da kaymaz bence. Bel popoda, açılan yer bıldırın oralarda. Hiçbir şey yerinde değil. Kaç para verdin diye soramadım zaten. Bence bir şey çıkacak bunun altından ama bakalım

X