Gelinlik Mevzusu

Nişanlısı bile cesaret edemediğine göre bence sen hiç karışma :)
Sonra kıskanç fesat arkadaş damgasını yersin valla :)

Yalnız çamaşır makinesi örneğine bittim :KK70:

Ama o zaman benim gibi ben beğendim der ve giyer. Bana gerçi çok kötü diyen olmamıştı ama vücuduma uygun olmadığını söylemişlerdi:)

Koalina , senin gelinliğini bu gelinlikle kıyaslamak , senin gelinliğine hakaret olur. Üzerinde duruşu da gayet zarif ve güzeldi. Beğenmeyenler niye beğenmemiş , bilemedim :KK64:

En sonunda gidip "canım kuğu gibi oldun ama senin bu ayı nişanlın beğenmemiş. Ben elçiyim" diyeceğim. Gerisini o düşünsün.
:KK9:Bu iyi.

Gelinlik bakmaya ne zaman çıkıyoruz? Ben de erkenden halledeyim diyorum. :KK66:

Bence o oğlan o kızla asla evlenmez. Bak buraya yazıyorum. Yuzune diyememis de gelmiş arkasindan sizinle geyigini yapiyor :) ugrasacak mecali yok adeta o kızla.

Ya çok seviyorlar birbirlerini, 8 senedir beraberler de evliliği kız biraz aceleye getiriyor galiba. 8 seneden sonra acelesi mi olur gerçi ama zaten beraber yaşıyorlar. Aileler eski Dost araları çok iyi. Ne bileyim suçlu hissetmiyorum da herhangi bir olumsuzluğa vesile olmak da istemem.

Koalina , senin gelinliğini bu gelinlikle kıyaslamak , senin gelinliğine hakaret olur. Üzerinde duruşu da gayet zarif ve güzeldi. Beğenmeyenler niye beğenmemiş , bilemedim :KK64:
Öyle mi dersin:) Kısayım ya olmamış onlara göre daha böyle kat kat bir şeyler istediler. Arkadaki pelerin saçma geldi vs vs:)
Konu sahibi söylesin bence hatta bir kaç kişi, farklı zamanlarda söylerse daha etkili olabilir.

Ayrıca damat bir daha düşünsün bence, bu kızla evlenme konusunu.
Ortada tarih yok internetten sipariş verilmiş gelinlik var.
Uh değişik :)

Öyle mi dersin:) Kısayım ya olmamış onlara göre daha böyle kat kat bir şeyler istediler. Arkadaki pelerin saçma geldi vs vs:)
Konu sahibi söylesin bence hatta bir kaç kişi, farklı zamanlarda söylerse daha etkili olabilir.

Kısa boylu bir insanı kat kat gelinlik daha da kısaltmaz mı ? Senin gelinliğin pelerin detayını çok orijinal ve hoş bulduğum için aklımda kalmış bak. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konuna gidip tekrar baktım. Yok gayet güzel durmuş :KK66:)

en özel gününü sonradan herkesin kırıcı dille söylemesindense muhakkak söyleyin
Değil mi ya.. Hani göreceli olsa neyse de bariz kötü.Ben gelinliği fotoda da beğenmedim ama yine zevk meselesidir dedim. Üzerinde görünce ay yine gülme geldi.

İsterse üzülsün. "Ben bu kadar erken gidip alacağını tahmin etmedim. Denemeden alacağını hele hiç tahmin etmezdim. Bence daha vakit varken başka gelinlik bak bu vücuduna hiç olmamış. Gözünün içine baka baka yalan söyleyemem " diyeceğim sanırım.

Kısa boylu bir insanı kat kat gelinlik daha da kısaltmaz mı ? Senin gelinliğin pelerin detayını çok orijinal ve hoş bulduğum için aklımda kalmış bak. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konuna gidip tekrar baktım. Yok gayet güzel durmuş :KK66:)

Bu işte benim gelinliğim:)
Bildiğin topa dönüşüyordum öyle gelinliklerle ama daha iri durmamı istedikleri için beğendiler sanırım.
1175378_10152151202571505_1919989019_n (1).jpg
1502616_10152151199051505_641217383_o.jpg

Gelinlik bu. Yani bu modelde Bile Güdük duruyor bence

Gelinliği görmemiştim. Yani zevkler ve renkler tartışılmaz ama cidden kötü ya :KK53:

Hele o kabarık kısım! biri daha yazmış zaten perde gibi. Ay internette o kadar zarif modeller görüyorum ki onların arasından bunu beğenip almak için özel bir çaba sarf etmek lazım :)

Karışmayın demiştim ama göz göre göre de bu gelinlikle evlenmesine izin vermeyin bence. En kötü "resimdeki modeller üzerinden yorum yaptığını ama onun üstünde daha farklı durduğunu, nasılsa düğün yakın olmadığı için acele etmeden kendisine daha yakışan bir gelinlik bulabileceğini" falan söylersin. Nişanlısı da öyle topu sana atıp sıyrılmasın onu da katıver araya:) Nişanlında pek beğenememiş ama seni kırmak istemediği için söyleyememiş diye de eklersin.

Merhabalar,

Bir arkadaşım önümüzdeki sene evlenecek. Bana internetten sürekli tek bir gelinliğin bin açıdan fotosunu atıyordu. Ben de öyle prenses model falan beğenmem normalde ama öyle çirkin bir gelinlik değildi. Aaa güzelmiş çok yakışır dedim.

Demez olaydım. Ne bileyim heyecanlı gibi gidip alacağını.

O gelinlikleri 1.80 fıstık gibi modellerde görüyoruz sonuçta. İnsanın üzerinde farklı duruyor. Gitmiş sipariş vermiş gelinliği....

Geçen beni çağırdı evine gittim, sürprizzzz diye açtı kapıyı ama inanın bir gelinlik bir insana bu kadar yakışmaz. üzerine örtü serilmiş bir çamaşır makinasına benzemiş hiç abartmıyorum. Güzel de bir kızdır, fiziği falan da kötü değildir. Sen beğendin mi dedim, çok beğendim dedi. Zaten kime gösterdiysem çok beğendi dedi. Belli ki kimse cesaret edip söyleyememiş. Biraz tadilat lazım bence falan derken bu agresifleşti. "hem aldırıyorsun hem beğenmiyorsun" dedi. Ben şaştım kaldım, bir de gülme tuttu.

Benim sevgilimle onun nişanlısı çok yakın arkadaş. Biz de ordan tanışıyoruz. Akşam sevgilim eve geldi, çok mu kötü gelinlik dedi. Nişanlısı hiç beğenmemiş, sevgilime söylemiş. Tatlı dille gerçekten kötü göründüğünü anlatmamı rica ediyorlar.

Şimdi bence en iyisi karışmamak ama diğer yandan benim üzerimdeki bir şey kötü görünse arkadaşlarımın pohpohlamak yerine uyarmasını isterim. Sizce bir genç kadına üzerindeki gelinlikle beyaz eşyaya benzediğini en kırıcı olmayan dille nasıl söyleyebilirim?

Zaman ayırdığınız için teşekkürler
Bi sene önceden gelinlik mi alınır pes ya ..Bide yani doğruyu söylemişsiniz bazen çok begendiğimiz şey kötü olabiliyor kusura bakmada arkadaş tuhafmış ya daha neler duyacaz ya :)Naftelinlesin sararmasın :) Senin fikrini önemsiyor demek güzelde çok aceleci davranmış.

Aaaaaa çok zarifmiş.nesini beğenmediler? Şahsen sizi hiçbir beyaz eşyaya benzetemedim ahahahah :KK70:
Hahaha, benzetilse de dert etmezdim çünkü böyle bir şey arıyordum...
Bence söylemenizde fayda var ama nişanlısını da işe dahil edin.
Ciddi kötü bir gelinlik güpürleri falan çok kaba, ben beğendim derse de en azından söylemiş olursunuz.

Bi sene önceden gelinlik mi alınır pes ya ..Bide yani doğruyu söylemişsiniz bazen çok begendiğimiz şey kötü olabiliyor kusura bakmada arkadaş tuhafmış ya daha neler duyacaz ya :)Naftelinlesin sararmasın :) Senin fikrini önemsiyor demek güzelde çok aceleci davranmış.

Artık nasıl bir psikolojiyle yaptıysa hiç bilemiyorum.. Di mi bir de bir sene korumak var şimdi o gelinliği. İyi dediniz naftalin falan

Artık nasıl bir psikolojiyle yaptıysa hiç bilemiyorum.. Di mi bir de bir sene korumak var şimdi o gelinliği. İyi dediniz naftalin falan
Ya ne acayip insanlar var ya valla hadi 2 sene öncesinden düğün salonu tutan biliyordumda bi sene öncesinden gelinlik alan yeni duydum pes :) Hiç mi dostun yok derler bölesine :)))

baya özenmiş demekki bir yıl önceden aldığına göre.açıkçası şurda 2 ay kaldı ben daha bakmadım:KK57: internetteki kadar iyi olmadığını ve kaliteli durmadığını söyleyin tadilat olmadan iade etsin çok süre geçmeden düğün iptal desin:KK76:sonra da internetten almasın canım insan bir dener alır,ayrıca kendini suçlu hissetme bence ben arkadaşlarıma danışırım evleneceğim adama aileme danışırım ona göre alırım üstümde görerek şahsen

kendi begenmiş demek alıp,giymiş,sizlerin içine sinmediyse bence en iyi nişanlısı durumu anlatsın,bende yanında olmak isterim gelinlik seçerken filan diye belki fikrinden vazgeçirebilir

X