- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama o zaman benim gibi ben beğendim der ve giyer. Bana gerçi çok kötü diyen olmamıştı ama vücuduma uygun olmadığını söylemişlerdi:)
Bu iyi.En sonunda gidip "canım kuğu gibi oldun ama senin bu ayı nişanlın beğenmemiş. Ben elçiyim" diyeceğim. Gerisini o düşünsün.
Bence o oğlan o kızla asla evlenmez. Bak buraya yazıyorum. Yuzune diyememis de gelmiş arkasindan sizinle geyigini yapiyor :) ugrasacak mecali yok adeta o kızla.
Öyle mi dersin:) Kısayım ya olmamış onlara göre daha böyle kat kat bir şeyler istediler. Arkadaki pelerin saçma geldi vs vs:)Koalina , senin gelinliğini bu gelinlikle kıyaslamak , senin gelinliğine hakaret olur. Üzerinde duruşu da gayet zarif ve güzeldi. Beğenmeyenler niye beğenmemiş , bilemedim
Öyle mi dersin:) Kısayım ya olmamış onlara göre daha böyle kat kat bir şeyler istediler. Arkadaki pelerin saçma geldi vs vs:)
Konu sahibi söylesin bence hatta bir kaç kişi, farklı zamanlarda söylerse daha etkili olabilir.
Değil mi ya.. Hani göreceli olsa neyse de bariz kötü.Ben gelinliği fotoda da beğenmedim ama yine zevk meselesidir dedim. Üzerinde görünce ay yine gülme geldi.en özel gününü sonradan herkesin kırıcı dille söylemesindense muhakkak söyleyin
Kısa boylu bir insanı kat kat gelinlik daha da kısaltmaz mı ? Senin gelinliğin pelerin detayını çok orijinal ve hoş bulduğum için aklımda kalmış bak. Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konuna gidip tekrar baktım. Yok gayet güzel durmuş )
Gelinlik bu. Yani bu modelde Bile Güdük duruyor bence
Bu işte benim gelinliğim:)
Bildiğin topa dönüşüyordum öyle gelinliklerle ama daha iri durmamı istedikleri için beğendiler sanırım.Eki Görüntüle 1586291
Eki Görüntüle 1586289
Bi sene önceden gelinlik mi alınır pes ya ..Bide yani doğruyu söylemişsiniz bazen çok begendiğimiz şey kötü olabiliyor kusura bakmada arkadaş tuhafmış ya daha neler duyacaz ya :)Naftelinlesin sararmasın :) Senin fikrini önemsiyor demek güzelde çok aceleci davranmış.Merhabalar,
Bir arkadaşım önümüzdeki sene evlenecek. Bana internetten sürekli tek bir gelinliğin bin açıdan fotosunu atıyordu. Ben de öyle prenses model falan beğenmem normalde ama öyle çirkin bir gelinlik değildi. Aaa güzelmiş çok yakışır dedim.
Demez olaydım. Ne bileyim heyecanlı gibi gidip alacağını.
O gelinlikleri 1.80 fıstık gibi modellerde görüyoruz sonuçta. İnsanın üzerinde farklı duruyor. Gitmiş sipariş vermiş gelinliği....
Geçen beni çağırdı evine gittim, sürprizzzz diye açtı kapıyı ama inanın bir gelinlik bir insana bu kadar yakışmaz. üzerine örtü serilmiş bir çamaşır makinasına benzemiş hiç abartmıyorum. Güzel de bir kızdır, fiziği falan da kötü değildir. Sen beğendin mi dedim, çok beğendim dedi. Zaten kime gösterdiysem çok beğendi dedi. Belli ki kimse cesaret edip söyleyememiş. Biraz tadilat lazım bence falan derken bu agresifleşti. "hem aldırıyorsun hem beğenmiyorsun" dedi. Ben şaştım kaldım, bir de gülme tuttu.
Benim sevgilimle onun nişanlısı çok yakın arkadaş. Biz de ordan tanışıyoruz. Akşam sevgilim eve geldi, çok mu kötü gelinlik dedi. Nişanlısı hiç beğenmemiş, sevgilime söylemiş. Tatlı dille gerçekten kötü göründüğünü anlatmamı rica ediyorlar.
Şimdi bence en iyisi karışmamak ama diğer yandan benim üzerimdeki bir şey kötü görünse arkadaşlarımın pohpohlamak yerine uyarmasını isterim. Sizce bir genç kadına üzerindeki gelinlikle beyaz eşyaya benzediğini en kırıcı olmayan dille nasıl söyleyebilirim?
Zaman ayırdığınız için teşekkürler
Bu işte benim gelinliğim:)
Bildiğin topa dönüşüyordum öyle gelinliklerle ama daha iri durmamı istedikleri için beğendiler sanırım.Eki Görüntüle 1586295 Eki Görüntüle 1586291
Hahaha, benzetilse de dert etmezdim çünkü böyle bir şey arıyordum...Aaaaaa çok zarifmiş.nesini beğenmediler? Şahsen sizi hiçbir beyaz eşyaya benzetemedim ahahahah
Bi sene önceden gelinlik mi alınır pes ya ..Bide yani doğruyu söylemişsiniz bazen çok begendiğimiz şey kötü olabiliyor kusura bakmada arkadaş tuhafmış ya daha neler duyacaz ya :)Naftelinlesin sararmasın :) Senin fikrini önemsiyor demek güzelde çok aceleci davranmış.
Ya ne acayip insanlar var ya valla hadi 2 sene öncesinden düğün salonu tutan biliyordumda bi sene öncesinden gelinlik alan yeni duydum pes :) Hiç mi dostun yok derler bölesine :)))Artık nasıl bir psikolojiyle yaptıysa hiç bilemiyorum.. Di mi bir de bir sene korumak var şimdi o gelinliği. İyi dediniz naftalin falan