- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
Size attığı resimlerden koysana bir tane
Merak ettim
Gelinlik bu. Yani bu modelde Bile Güdük duruyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size attığı resimlerden koysana bir tane
Merak ettim
Valla giyince pek Gerdan falan kalmıyor ama haklısınız iki masraf. Heves de kırmak istemiyorum.Alınmış artık bir daha gelinlik alcak paraları var mı bir de gereksiz olur yani.yaziktir iki gelinlik parası. Demeyin kötü diye.soyle güzel bir ayakkabı tasarım bişey ya da çok gösterişli takilarla kamufle derim ben.esi gelinliği kamufle edecek söyle güzel bir gerdanlik alsın.
Valla aynen öyle. Yangından mal kaçırır gibiDenemeden mi almış? Nişanlısı aldıktan sonra mı görmüş? Napmış bu hatun internetten mi sipariş etmiş???
Siz söylemeyin, bunu söyleyecek en doğru kişi nişanlısıdır.
Fotoğrafı şimdi gördüm, Barbie bebekli doğum günü pastalarına benziyor.Ya ben lafımı hiç sakınmam söylerim de o zaman iyice yük altına girmiş, kendimi güzel gelinlik bulmaktan sorumlu ilan etmiş olmaz mıyım?
Ya ben kız için üzüldüm sonuçta herkes güzel bir gelin olmak ister ama konuna çok güldüm
Bir de anlamadığım şey, kız bu gelinliği üzerinde hiç denemeden öyle sipariş mi vermiş?
Bence sen değilde nişanlısı söylesin bu durumu. Sen söylersen kıskandın falan der, bana sen aldırdın şimdi hevesimi kırıyorsun der. Gerçi nişanlısı söylediğinde de nişanı atmaya kalkışmasın da :))
benim düğünüme 2 ay kaldı daha ben almadım gelinliğimi...arkadaşınızın maşallahı var
Valla giyince pek Gerdan falan kalmıyor ama haklısınız iki masraf. Heves de kırmak istemiyorum.
"Bu gelinliğin o gelinlik olduğuna emin misin? Oradaki gibi durmamış, sen bilirsin" derdim.
Aldırıyorsun ne ya, almasaymış hayret bir şey.
Benim gelinliğimi de benden başka kimse beğenmedi ama ben inatla onu aldım ve giydim kimseyi dinlemedim
Ya bana kıskandın desin o fark etmez. Nişanlısı da artık geyiğe vuruyor keşke eve hırsız girse de gelinliği çalsa diye. Hiç değilse iş işten geçmeden satsa masrafın bir kısmı telafi olur. Daha nikah tarihi yok, gelinlik var. Ben öyle kendimi suçlu ya da sorumlu hissetmiyorum ama dilim serttir biraz. Bir şey demeden önce akıl almak en iyisi
Haklısınız belki zevki o ama mesele modelden ziyade duruş. Hiçbir şey olması gereken yerde değil. Belde olması gereken kemer kalçanın az üzerinde mesela. En az 20 Cm uzun olmak lazımBelli ki kendi icinde mutlu hissetmis.. Varsin onu giysin cok ellesmeyin
Ama o zaman benim gibi ben beğendim der ve giyer. Bana gerçi çok kötü diyen olmamıştı ama vücuduma uygun olmadığını söylemişlerdi:)Evet bunu diyebilirim. Aslında gerçekten beğendiyse karışmamak mı lazım? Şimdi kafam karıştı belki gerçekten beğendi de biz ikilik çıkarıyoruz. Ay ama çok kötü ya. Model falan değil,resmen eteğin o açılan tüylü kısmı belden değil bıldırın altından. Bele gelmesi gereken kemer popo üzerinde. Uğurkan erez görse PROPORSİYON diye saçlarını yolar
Fotoğrafı şimdi gördüm. Gelinlik baştan aşağı çirkin. Üst kısmı aşırı kısa boyu daha kısa gösterir. Kabarıklığı göğüs altından başlıyor dombalak gösterir. Alt taraf zaten bildiğin perde kumaşı kıvamında. Çok çirkin yav. Zevkler tartışılmaz ama göz var izan var yani.Valla aynen öyle. Yangından mal kaçırır gibi
Fotoğrafı şimdi gördüm, Barbie bebekli doğum günü pastalarına benziyor.
Bulduğu gelinliklere bakacaksın artık. Hepten darılmayı göze alabiliyor musun?
Bak çok güldürdün, başıma beteri gelirse bana da bir gelinlik bulursun artık.