Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım genelde gelinlikçiler amerıkan saten veya eurosaten kullanıyorlar. bu da amerıkan satene benzıyor sadece ışık oynamaları var gıbıme geldı... eurosatende guzel monoray mı ne oylebı kumas var ona benzıyor. bu gelınlık ondan degıl
Ben orijinalini denedim, gelinlik ipek mikado yani ziberlinden. Oldukça dokulu, düğümleri belli olan bir kumaş. Ancak oldukça da pahalı. Amerikan satenin krem rengi de aynı işi görür, bu orijinal amerikan satenden mesela:
canım ben bu gelinliği çok iyi diken bi gelnlkçiyle görüştüm beğendğm bir gelinlik pahalı bir kumaş ZİBERLİN deniler bir kumaşla diktir sakın satene bulaşma rezil olur güzelimgelinlik ziberlinin metresi 85 tlymiş bana 3500 e dikerim dedi ok bilgin olsun canım
Şantuk kadar buruşmaz ancak ipek her zaman kırışır, sentetikler kadar düzgün durmaz. Benim gelinliğim ipek organzeydi, arabaya bin-in derken illa ki biraz kırışmıştı ancak düğünde dikkat çekmiyor. Yine de söylemeliyim ziberlin de olsa bu kadar parlak durmaz. İpek olmayan, mikado var, görüntüsü ziberline yakın ve parlaklığı da ipekten daha fazla, onu düşünebilirsiniz mesela. Fiyatı da ziberlinin üçte biri. Sadece inci dantelde satılıyor.
Ben orijinalini denedim, gelinlik ipek mikado yani ziberlinden. Oldukça dokulu, düğümleri belli olan bir kumaş. Ancak oldukça da pahalı. Amerikan satenin krem rengi de aynı işi görür, bu orijinal amerikan satenden mesela: