• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Kumaşı Hakkında ?

elif_ozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
24
1
88
Bayanlar merhaba. İlk defa konu açıyorum o bakımdan bu işler nasıl olur bilemiyorum eğer daha önceden açılmış böle bir konu varsa ne yapılması gerekiyorsa yapabilirsiniz :)
Seneye ağustos ayında evlenmeyli planlıyoruz sözlümle o yüzden şimdiden bakmaya başladık desem yalan olmaz gelinlik modellerine. Beğendiklerimiz çok uyuşmuyor aslında ama karışmayacağını ve belli şeyler çerçevesinde istediğim gelinliği almam konusunda anlaşmaya vardık.
Benim sorum aslında şu : Ben kapalı bir bayan değilim, ama çok modern de sayılmam. Yani gelinliğimin dekoltesi(göğüs, sırt, bel vb.) olmayacak ve mümkünse kolları da belli ölçüde kapalı olacak.
Beğendiğimiz gelinlik hakim yaka saten bir gelinlikti ama kolları açıktaydı.
Soruya aslında şimdi gelebildim sanırım :1:
Ben o saten gelinliğe kol ekletmek istesem yani dirseklerime kadar ya da dirseklerimin hemen altına kafar bir kol ekletmek istesem, bu beni ağustosun ortasında açık havadaki bir düğünde terletirm mi? İnternette gezinirken pamuklu saten diye bir kumaşa rast geldim ama bunun gelinliklerde kullanılıp kullanılmadığını bilemiyorum açıkçası.
İşte bu yüzden buradaki konu hakkında tecrübesi olan bayan arkadaşlarımdan yardım talep etmekteyim. Tül ya da tantel istemiyorum. Sadece saten olacak. Bu durumda o gelinlik beni terletir mi, terletirse ne kadar terletir?

Yardımlarınızı bana iletebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden :1:

Aksam olucak acik hava falan hic mi umit yok kardees:-(

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

Aksam olucak acik hava falan hic mi umit yok kardees:-(

klimalı bir kuaför ve salon seç :1:
aslında hepsi terletecek bi ufak kolu olsa kayıp değil :1:
çok güzel tesettür gelinlikler var onlara bakıp kolunu kısaltmak ekleme yaptırmaktan daha mantıklı çünkü kumaşıda ona göre ayarlıyorlardır

Su an senin dedigin cok mantikli geldi. yani kolunu kisaltmak. Ama onlar da da cok fazla isleme oluyo olabildiginde sade bir gelinlik istiyorum. Ama dusunecegim bu kol kisaltma durumunu:-):-) bir de tul falan da terletmez mi gene ayni olcude

Su an senin dedigin cok mantikli geldi. yani kolunu kisaltmak. Ama onlar da da cok fazla isleme oluyo olabildiginde sade bir gelinlik istiyorum. Ama dusunecegim bu kol kisaltma durumunu:-):-) bir de tul falan da terletmez mi gene ayni olcude

tülün saten kadar terleteceğini sanmıyorum anca ipekli saten, ipek falan olucakki
Senin beğendiğin ayşe şule bilgiçin giydiği gelinlik gibi bişimi

Neredeyse evet cok daha sadesi belki biraz degisigi ama temel olarak onun gibi. Kollari olucak iste benim istedigimin. Resim eklemeyemiyorum sanirim belli bi mesaj olmasi gerekiyomis ama ustu o gelinlik gibi diyebilirim. Cok uzattim:-) kumasi da o yuzden soruyorum cesitleri var cunku satenin de :-)

ben tesettürlü gelinliğimle haziranın ortasındaistanbuldan sakaryaya düğüne gttim hiç bişey olmadı içimde atlet bile vardı :) çünkü terlicektim ve gelinliğin içinde rahat edemicektim.
Çok güzel gelinlik modelleri var sizin için

Rahat edemicektim derken tam olarak anlayamadim kusura bakma terlemedin mi:-)

Yani pamuklu saten olacaqi icn terletr ve ykarda bnce ama qenede sen biliosn bnm de düqnm seneye eylül qbi o yüzden daha bnde biraz acemiym bnde arastryorm daha :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne bileyim yaa :-) bi suru turu varmis guvenilir bir terzi bulup sormak lazim aslinda:-)

Bncede en iyisi iyi bi terziye sormamz yksa bz beceremcz bu kumaş isini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back