• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik koruma ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar gelinliklerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz nasıl koruyorsunuz ? sararmaması için neler yapıyorsunuz ?
benim gelinligim sarardı yhaf :umursamaz:

Sanırım yok.. Ben de bekarım.. kaydirigubbakcemile3

bende 1 ay sonra evlenyrm ama bu kısmını hiç düşünmemiştim :) nasıl korucaz bi fikri olan yokmu :)

temizlet poşette saklama, kutusu olur gelinliğin, onun içine parşomen ser ve ayakkabı kutularından falan çıkar nem alıcılar koy içine oldu bitti sararmaz asla..

valla benimki önceleri kocaman bi kutusu vardı onda duruyodu..
şimdi kocaman bi çöp torbasının için de bazanın altında duruyo..geçen gün baktım..3 yıl olmasına rağmen en ufak sararma yok

valla benimki önceleri kocaman bi kutusu vardı onda duruyodu..
şimdi kocaman bi çöp torbasının için de bazanın altında duruyo..geçen gün baktım..3 yıl olmasına rağmen en ufak sararma yok

vala bebeim benimkide kutusunda duruyo ama sarardı ...

bide senin uc yıl olmus benim 10 yıl oldu kaydirigubbakcemile3

görümcem düğünden hemen sonra kuru temizlemeye verdi..her yılda 1 kere kuru temizleme yapıp özel kutusunda saklıyor..sararma bozulma yok..7yıl önce evlenmişti...kaydirigubbakcemile2

benimki üstümden çıkardığım gibi kutusunda duruyor....geçen sene bakmıştım sararma vardı biraz...5 yıl oldu evleneli....
zaten geri vermediğimede pişman oldum..sokucak yer bulamıyorum evde.

bu konunun tekrar gündeme gelmesini istiyorum. gelinliğimi uzun yıllar saklamak istiyorum ama bugün baktım, eteğindeki bir kısım tüller küflenmiş, kılıfını görünce farkettim :14:
sonra detaylı bakınca dolabımızın o bölümünün küflendiğini farkettim. dolap içindeki her şeyi çıkardım :50: dolabın tam arkasında banyo ve lavabosu var, ondan olduğunu tahmin ettik eşimle...

nasıl saklamalıyım :26:?

geçmiş olsun çok üzücü bir durum.duvardan su sızıp o hale getirmiş demekki.baza,kanepe altına koy istersen.kuru ve serin yer olması daha iyi.

Back